Be here now

Tog en Hathaklass på OmYoga på lunchen. Temat var Be here now. 60 minuter är lagom och behagligt för en lunchklass och det var skönt att äntligen få yoga! Min rygg har bråkat lite från bilåkningen i måndags och jag märkte under klassens gång hur den blev gladare och nöjdare.

En annan sak som jag märkte var hur jag verkligen gillar Hatha. För mig behöver inte yogan ske i ett flöde. Jag vill komma in och ur positionerna utan att stressa och tappa någon rörelse för att jag gjorde någonting annat för snabbt eller för långsamt. Och till skillnad från Ashtanga tycker jag om att klasserna är olika beroende på tema och syfte.

Tyvärr är mitt klippkort på OmYoga inte längre giltigt vilket är synd eftersom jag hade några oanvända tillfällen kvar att yoga på. Jag köpte kortet via en dealssajt så jag får väl hålla utkik igen. Killen på OmYoga upplyste mig om att de hade bra deals på årskort men så länge vill jag inte binda mig…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Karoline: ja – skönt är det. du har paus av en bra anledning iaf!

    Carina: själva positionerna är inte annorlunda än ”vanlig” yoga, det finns bara inget bestämd ordning och så är det inget flöde (typ vinyasa).

    admin 2011-08-12 00:35:47
    Svara
  • Måste googla lite på Hatha-yoga. Ännu en form av yoga som jag ännu ej provat. Den där bastuvarianten är en annan som också ska testas.

    Carina 2011-08-11 22:48:20 http://carinaboren.se
    Svara
  • Låter härligt med lunch yoga, just nu låter iof all träning härligt.

    Karoline 2011-08-11 20:18:53 http://Livskraft1.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!