Sista säsongen

Det är halvdant väder ute och det känns halvdant i halsen, så vi kikar på Biggest Loser Season 11. Den sista säsongen med Jillian som en av tränarna. När jag väl börjat titta på BL så kan jag inte sluta, det är extremt beroendeframkallande. Min favorit genom de säsonger jag har sett är Tara från säsong 7. Hon var så grym – rent träningsmässigt. Hon hade en otrolig vinnarskalle!

Jag gillar BL som motivationsbooster. Inte för att gå ner i vikt – men för att åstadkomma resultat. Även Grabben sitter som klistrad, och han behöver ju inte fokusera på någon viktminskning direkt. Det som är så fantastiskt med BL är hur de uppnår resultat, både genom fysiska utmaningar – men också hur de fokuserar och vinner över sina egna hinder.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • Åh nu önskar jag mig massor av tid för att kunna kolla på massor utav avsnitt. Undrar hur det skulle vara att bli så bootcampad som dem i så bara en vecka?

    Svara
  • Jag gillar också BL. De har en så jäklarannamma som man sällan ser någon annanstans. Just Tara har ju blivit skitsnygg.

    Anna 2011-08-08 14:34:41 http://annastraningsblogg.blogspot.com/
    Svara
  • Jag fattar aldrig hur de ORKAR. Jag menar jag tycker intervaller är jobbigt och många väger dubbelt så mycket som jag. Phew! Det tycker jag är imponerande… Samtidigt tycker jag att det är väldigt självklart, de har ju totaltförstört sig själva under många år, väldigt icke imponerande… och då blir det efteråt väldigt mycket no pain no gain såklart. Det låter säkert hårt och oförstående, fetma kan bero på tusen olika saker och vem är jag att uttala mig. Typ. Men det är i alla fall roligt att se deras come back! Måste vara jäkligt peppande om man själv vill gå ner mycket i vikt också.

    Erika 2011-08-08 11:12:22 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Jag är också ett stort fan av BL. Det funkar som motivator när jag har en dipp. Jag menar kan de, som tidigare var soffpotatisar och farligt överviktiga träningsfobiker klara att springa marathon så kan fasen jag också kämpa mig till resultat. Det handlar bara om tummen ur!

    Tara är också min all time favorite. Hennes prestation att vinna delmoment på delmoment och hennes beslutsamhet är en enorm inspiration.

    Heidi 2011-08-07 23:03:45 http://daligtsamvete.wordpress.com
    Svara
  • Håller med! Jag var helt fast! Tara var också min favvo.

    annika 2011-08-07 20:39:43 http://kaffetaren.blogspot.com/
    Svara
  • Danny som vann säsong 8 och Sam Koli har fastnat hos mig. GRYM MOTIVATION!!! 😀

    Västgötskan 2011-08-07 20:37:59 http://rundarocksaenform.blogspot.com
    Svara
  • Hej. Jag äääälskar Biggest och kollar alla avsnitten om och om och om igen. Kan tipsa om att säsong 7 går på kanal 9 på vardagarna runt 16. Jag är oxå ett stort fan av Tara och grät blod när hon inte vann. Men men man kan ju inte alltid få sina favvosar till vinnare.
    Ha en toppen söndag, kramar L

    Linnéa Gaseb 2011-08-07 19:37:13 http://linsipip.blogspot.com/
    Svara
  • Jag håller helt med dig! Kanonbra för motivationen och även inspirationen och håller dessutom med dig om favoriten, Tara. Vilken kvinna alltså!

    Jag har inte alls kommit så långt i BL-tittandet men borde kanske ta upp det igen. I like it!

    Malin I Form 2011-08-07 17:43:28 http://www.maliniform.com
    Svara
  • Jag kan faktiskt rekommendera senaste säsongen av Australiens biggest loser som jag precis plöjt (finns på icefilms) och jag ser deg av precis samma anledning som du: för inspirationen! Inte i viltnedgång, utan för modet att de äntligen tar tag i sig själva och förändrar allt och börjar leva 🙂

    Anna 2011-08-07 17:39:37 http://mandalaya.tumblr.com
    Svara
  • Vad hette linimentsmörjet du rekommenderade till hälsenor och annat? Det är rätt tjurigt på hälsenefronten nu…

    Emelie 2011-08-07 16:28:07 http://www.emscorner.wordpress.com
    Svara
  • Hej,
    Var kan man hitta BL? Varifrån laddar du ned den?

    Svara
  • Åh, jag önskar att jag hade någon säsong kvar att kolla på, men jag betade av 11:an redan i våras. Nu får jag vänta på 12:an som borde ha premiär någon gång i september. Tara är för övrigt också min favorit!

    Josefine 2011-08-07 16:00:29
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!