Tall Ships Races Halmstad

Det har anlänt en massa båtar till Halmstad och det kan man ju tycka är roligt. Jag tog mig en powerwalk i området imorse och försökte se storheten i båtarna. Förmodligen är det jag som inte är intresserad av skepp och båtar. Har man sett ett av dem har man sett alla. Och skaldjursplatån som serveras i festivaltältet bredvid för 795 spänn är jag inte intresserad av. Inte heller att betala 50 spänn för att åka pariserhjul längst ut på kajen. Inte att betala för att dricka öl i plastmugg eller köpa ditten och datten. Jag är en urbota dålig festivalmänniska och det står jag för.

Det är kul att Tall Ships Races kommer till Halmstad (stans största evenemang ever) för det lockar säkert jättemycket folk och jag tycker att väl genomförda events är viktiga saker för en stad att satsa på – men jag tillhör verkligen inte målgruppen. På festivalområdet har man gjort sitt bästa för att få in det mesta av allt. Man kan titta på shackturnering, källsorterande hundar, lyssna på dragspelsmusik, ta sitt blodtryck gratis, titta på skateboardåkare på ramp, köpa sig biljetter för en kort seglats till havs, se på eldshow och lyssna till mer musik. Jag känner mig lite som tjuren Ferdinand som hellre sitter under min korkek.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • haha! jag håller heeelt med och jag älskar ditt ”Har man sett ett av dem har man sett alla”. 🙂
    Fortsätt sitta under din korkek och vara den du är Sara. 🙂

    Ingmarie 2011-08-06 21:04:22 http://blog.nemonisimors.com
    Svara
  • Båtarna hade jag gärna spanat in, men stånd, pariserhjul och fejkgrejer kan jag gärna vara utan (en anledning att jag inte gillar Thailand)

    pilla 2011-08-06 20:46:09 http://pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • haha, källsorterande hundar!

    mary 2011-08-06 18:13:33 http://markatta.com/mary/funrun
    Svara
  • Skeppen gillar jag stort (skärgårdstös som man är) och går mer än gärna runt och kollar på men själva festivalandet runt det är jag inte ett dugg intresserad av.

    Lotta 2011-08-06 13:40:46 http://www.fullfartframat.se
    Svara
  • Jag är lite kluven till hela det här evenemanget, eller ja, alla liknande evenemang. Det är roligt att det händer något i stan, det livar upp och lever upp. Men så får jag smått panik för det är folk ÖVERallt, det är trångt, luktar illa och är allmänt stressigt. Och så super folk hejdlöst och skamlöst och skämmer ut sig. Det gillar jag heller inte!
    Nä, vi går ner en sväng senare i dag för att kika lite på båtarna, men något party blir det inte, inte för oss.
    Tacka vet jag SM-veckan, där var det banne mig inga öl-tält på torget 😉 Kram

    Lotta 2011-08-06 12:30:15 http://lottasworld.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!