You get what you wish for

Idag har jag en downday. Det är lite söndagskänsla på den här dagen. Kanske är det vädret. Eller att Grabben pyst iväg och skjuter fyrverkeri på en festival i Skåne. Eller så är det vardagsallvaret som smyger sig på. Det är ingen deppdag. Det är bara en downday. Jag knåpar ihop ett hejdundrande träningsupplägg till nästa vecka. Det blir mycket mängd – yogamängd! Och jag filurar lite på hösten.

Jag är inget fan av visionboards som ofta hyllas rent empowermentmässigt. Jag gillade heller inte mind maps när jag gick i skolan. Det blir för stökigt för min hjärna. Jag tycker bättre om listor. Amanda Schulman (som för övrigt är en helskön bloggare med distans till det mesta) tipsade om att göra halvårslistor och den tanken gillade jag – så jag har gjort en egen.

På min lista finns både det stora och det lilla med. Lite som en visionboard, men i ordform. Några punkter som handlar om vad jag vill göra, men också vem jag vill vara och hur jag vill ha det runt omkring mig. Nu hoppas jag att det blir you get what you wish for över det hela, men jag antar att jag måste göra en del av jobbet själv. Det första steget på vägen har jag redan tagit: insikten om vart jag vill.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Din lista är lite som att sätta upp målbilder, att skriva upp sina mål och visioner ska definitivt inte underskattas! Jag är säker på att det mesta på din lista kommer att infria sig!

    Annika aka Världsrekordet 2011-08-07 11:46:37 http://varldsrekordet.blogspot.com
    Svara
  • Hej!
    Kommer följa ditt tips om halvårslista, att man inte tänkt på det tidigare:)
    kramar
    karin

    karin 2011-08-06 01:49:41 http://runasiam.blogspot.com/
    Svara
  • Åh, vad skönt att det inte bara var jag som hade svårt med mind maps i skolan! På högskolan kunde man få massa poäng om man gjorde en sådan på en tenta men jag sket fullständigt i det och kuggade.. Inte så smart men ibland måste man peka finger åt jävligheter. Jag är också en list-människa. På jobbet ligger det nog hundra små listor i olika högar. Jag är grymt bra på att skriva dem men sämre på att bocka av dem så jag skriver nya hela tiden istället. 🙂

    Halva jobbet är ju gjort när du klurat ut vad du vill.

    Cathrin 2011-08-05 21:29:17 http://malisikte.se
    Svara
  • Cizzi: precis!

    Josefin: haha ja! det var ju en helt fantastisk grej, SÅ vackra!!

    admin 2011-08-05 19:57:19
    Svara
  • Du kanske också ska besöka önsketräden i wanås? 😉

    josefin 2011-08-05 19:35:35 http://jossefinast.blogg.se
    Svara
  • Vet man bara vad man vill så brukar det bli enklare att ta reda på hur man tar sig dit.

    Cizzi 2011-08-05 18:31:51 http://cizzipihl.wordpress.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!