Oups

Idag kom första bakslaget. Jag har precis ätit godis till 127 timmar. Ni som gillar den filmen kommer förmodligen också att gilla Touching the void. Det var en av mina favoritfilmer för ett gäng år sedan och när jag hyrde ett rum i ett hus i Toronto som för övrigt var fullt med en massa studenter så hade jag en gigantisk Touching the voidaffisch minns jag. Det där känns väldigt avlägset nu, men 127 timmar fick mig att minnas.

Då åt jag inte så mycket godis, fast väldigt mycket glass. Low fat och low-kcalglassen med körsbärssmak var favoriten. Det finns en himla massa roliga glassorter i Kanada. Glass åt jag idag med, så där knöt jag ihop den röda tråden i det här blogginlägget. Jag åt godis idag också – och med det så trillade jag av banan för första gången på 10 dagar.

Det är inte så farligt egentligen, mer än att jag konstaterar att det är svårt att sluta äta godis i rätt tid. Jag slutar precis när jag börjat må illa. Det behöver inte vara någon jättemängd, det var det till exempel inte idag, men jag slutar i alla fall inte förrän efter den där godisbiten som är 1 för mycket. Dumt va! Gissningsvis kommer det dröja något kvartal innan jag plockar ihop nästa godispåse, och med tanke på den frekvensen känns godisätandet både kontrollerat och okej. Imorgon är det avgiftning som gäller. Business as usual alltså.

Såhär har min mindre optimala matdag sett ut. Förmodligen rätt okej om man var en vanlig person (vad gäller kalorier, inte något annat). Ja, med undantag för frukosten då som inte var så frukostig.

………………..

Frukost:

Chorizo

Mozzarella

Gurkskivor med Philadelphia på

………………..

(Vid tidpunkten för) Lunch:

Italiensk glass

………………..

Middag:

Grillat kött och grekisk sallad, 1 öl och 2 glas vin

Godis

………………..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • Ooops!paleo paleo paleo!!kram

    Sofia 2011-07-28 00:33:35 http://lowaojag.wordpress.com
    Svara
  • Annoula: ja, så är det för mig också. det är därför det ser lite halvknasigt ut.

    admin 2011-07-27 22:34:58
    Svara
  • Jag äter bara två mål om dagen nu under semestern… Mest för att frukosten ofta blir sen… Kanske inte alla dagar, men nästan.

    Annoula 2011-07-27 20:49:19 http://www.annoula.se
    Svara
  • Klart grillat kött är mat! Av godaste sorten! Men kanske skulle det varit ett till mål mat på dagen som sagt 🙂

    Em 2011-07-27 17:05:56 http://Www.emliscious.blogspot.com
    Svara
  • När slutade grillat kött vara mat? Om inte det är mat vet jag knappt vad jag ska äta…

    Grabben 2011-07-27 15:04:04 http://www.snabbafotter.se
    Svara
  • Jag har nuförtiden ett rätt avslappnat förhållande till mat. Men jag tycker mig känna igen ett tankemönster som jag haft förr (och kanske fortfarande har om jag skulle få för mig att ge mig på en diet). Ett slags allt-er-inget-tänk. Glass till lunch kvaddar liksom dagen och leder till ett snedsteg till – godiset. Vet förstås inte alls om det är så för dig, men OM så ligger nog hemligheten i att förlåta sig själv snabbt som ögat för den där glassen. Om det är så för dig, som jag beskriver, så tycker jag du var duktig som inte föll ur ännu mer. Du åt i alla fall mat till middag.

    anneliten 2011-07-27 13:57:34 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
    Svara
  • Em – det var glassen och godiset som var okej för en vanlig person menade jag… Inte nödvändigtvis 1 flaska öl och 2 glas vin el ngt annat.

    Träningsglädje 2011-07-27 12:05:40
    Svara
  • Sorry för alla felstavningar. T9 ni vet…

    Träningsglädje 2011-07-27 12:04:11
    Svara
  • Haha ja som man bäddar får man ligga. Jag skrev ut en dålig dag bara för att. Tycker inte att avsaknaden av mat var en big issue här. Alla som ätit low carb high fat och har en kropp som gillar det VET att man står sug länge. Jag år frukost vid 11 och då sätter inte hungern in förrän senare. Frukosten var energimässigt rätt bastant. Frukost som en kung. 🙂

    Självklart vet jag att glass, alkohol och godis inte är optimalt men det vet faktiskt jag också. 🙂

    Träningsglädje 2011-07-27 12:03:18
    Svara
  • Nu kommer jag låta kritisk men den där matsedeln var väl inte bra
    För nån…. Ingen vidare frukost, glass till lunch; alkohol och godis. Var är maten sara?! Du skriver att det förmodligen var okejför en vanlig person och där tappar jag tråden. Du har ju redan själv uppmärksamat att det inte var någon vidare dag så ingn behöver kanske påpeka det men eftersom du publicerar det kommer ju kommentarerna 😉 och frågorna! Som Var är maten?!

    Em 2011-07-27 11:46:26 http://Www.emliscious.blogspot.com
    Svara
  • Höhö det är ju semester!!! Brukar finnas massa energi till långpass dagen efter glass o godis! 🙂 får allt se de där två filmerna – o det var ju iallafall inte så att du åt godis i 127 timmar 🙂

    Annie 2011-07-27 10:51:16 http://www.ansofisticated.blogspot.com
    Svara
  • Äh, lite godis om man äter det så sällan som du kan ju inte vara så farligt. Däremot att du BYTTE UT lunchen mot glass är kanske inte helt optimalt 😛 ?

    soffan 2011-07-27 10:36:44 http://soffans.se
    Svara
  • Det är ju så liiiite mat! 🙂 Å skit i godiset. En gång ingen gång. Jag tycker du verkar vara rätt så målmedveten 🙂 Men jag fattar känslan!

    Erika 2011-07-27 09:05:03 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Tack för filmtips! Har du läst ”Into thin air” av John Krakauer? En av böckerna som inspirerade Aron Ralston till att säga upp sig från sitt ingenjörsjobb för att leva sin dröm…

    Helena 2011-07-27 06:59:42 http://www.healthbyhelena.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!