Trail running

Några kilometer med mina Merrell Trail Gloves bjöd på löparglädje ända ut i tårna. De första hundra metrarna kändes sisådär. Sedan blev det bara bättre och bättre.  Strandskogen i Lynga gör mig aldrig besviken. De första kilometrarna går både uppför och nedför medan de sistra slingrar runt i skogen bland träd och rötter. Fantastisk avslappnad löpning med skönt driv i benen och skön känsla i kroppen. Semesterkänsla. Vi toppade med glass i Möllegård. Idag var den f a n t a s t i s k t god. Jag valde hallon, blodapelsin och någon smörkolavariant som egentligen hade ett fräsigt italienskt namn. Semestervänligt – ja. Lowcarbvänligt – nej. Undrar om hårda intervaller kan råda bot på kolhydraterna i kroppen? Eller så får de sakta försvinna så som de vill.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Precis så ska det vara med träning! Det ska känna som ”semester” och ”fritid” – avslappnande och glädjande 😀

    JJonsson 2011-07-30 09:25:29 http://jjonsson.shapemeup.se
    Svara
  • jag har också ett par merrell trail gloves och har varit lite nojjig med att löpa in dem långsamt. Hur har du gått tillväga? har du sprungit korta sträckor under en längre period, eller?

    Cecilia 2011-07-26 22:01:20
    Svara
  • Om blodapelsinglassen var sorbet så är den i alla fall otroligt god. Smörkolaglassen lät inte heller dum (det var inte dulche leche -glass?) 🙂

    Johanna 2011-07-26 21:56:47 http://curroergosum.ratata.fi
    Svara
  • Blodapelsin-glass? Det lät ju gott! (Men har aldrig sett det någonstans)… 🙂

    Västgötskan 2011-07-26 21:34:26 http://rundarocksaenform.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!