Vinn: Manduka Eko yogamatta

Sedan i maj bor det ett gäng unga personer i en takvåning i Uppsala i ett projekt som heter Bolabbet. Syftet är att de ska undersöka hur det optimala boendet för unga ser ut. Även om man själv inte bor i lägenheten så kan man komma på tips och utmaningar som hjälper till att hitta det optimala boendet. Projektet är initierat av byggföretaget JM och alla tankar och kommentarer kommer påverka byggandet av nya lägenheter för unga under hösten 2011.

Under sommaren kommer jag att tipsa gänget på Bolabbet om hur de kan leva ett hälsosammare liv i sin lägenhet. I samarbete med Bolabbet arrangerar jag nu en tävling där du kan vinna den omtalade Manduka Eko yogamattan! För att vara med i tävlingen ska du ge ditt bästa tips på hur man kan träna hemma. Tipset postar du direkt på Bolabbetbloggen – tävlingen pågår fram till den 13 juli!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • […] Vinn: Manduka Eko yogamatta […]

  To do! « Träningsglädje 2011-07-11 09:25:23 http://www.traningsgladje.se/2011/07/to-do/
  Svara
 • Hej, ni skriver kommentarerna på fel ställe. Läs tävlingsreglerna igen! 🙂

  Sara 2011-07-07 18:34:21
  Svara
 • Hej, ni skriver kommentarerna på fel ställe. Läs tävlingsreglerna igen! 🙂

  Sara 2011-07-07 18:34:21
  Svara
 • bästa träningstipset är att smygträna framför tv:n. Om du tittar på en kanal med reklamavbrott, använd dessa för att utmana dig själv- hur många armhävningar, benböj, rygglyft etc. hinner du med under pausen? Tävla med dig själv och bara bestäm dig för att dyka ned på golvet så fort pausen börjar. gör först så knäböj du orkar i högt tempo men med bra teknik, fortsätt ned på golvet, max antal armhävningar, ned på mage- max antal rygglyft och om du hinner mer- över på rygg för att göra max antal bäckenlyft och sit-ups!

  emmely bergquist 2011-07-06 18:47:10
  Svara
 • bästa träningstipset är att smygträna framför tv:n. Om du tittar på en kanal med reklamavbrott, använd dessa för att utmana dig själv- hur många armhävningar, benböj, rygglyft etc. hinner du med under pausen? Tävla med dig själv och bara bestäm dig för att dyka ned på golvet så fort pausen börjar. gör först så knäböj du orkar i högt tempo men med bra teknik, fortsätt ned på golvet, max antal armhävningar, ned på mage- max antal rygglyft och om du hinner mer- över på rygg för att göra max antal bäckenlyft och sit-ups!

  emmely bergquist 2011-07-06 18:47:10
  Svara
 • Den bästa träningen är att dansa hemma, hög musik och galen dans. Absolut roligast tillsammans med barnen!

  Linda 2011-07-03 22:47:45
  Svara
 • Den bästa träningen är att dansa hemma, hög musik och galen dans. Absolut roligast tillsammans med barnen!

  Linda 2011-07-03 22:47:45
  Svara
 • Bästa träningen hemma är att meditera ute på balkongen under sommar säsongen, att föredra ä att göra det tidigt på morgonen när solen håller på att gå upp.

  Petra 2011-07-01 14:45:26
  Svara
 • Bästa träningen hemma är att meditera ute på balkongen under sommar säsongen, att föredra ä att göra det tidigt på morgonen när solen håller på att gå upp.

  Petra 2011-07-01 14:45:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!