Tylösand

Garderoben i Halmstad är rätt full med kläder men ändå så har jag i n g e n t i n g att ta på mig. Verkligen ingenting. Så det fick bli träningskläder trots att jag inte tränat idag. Asics från topp till tå, i hopp om att rosa och vitt och kul mönster inte såg så himla träningsnördigt ut. Grabben kontrade med att det såg ut som om jag skulle springa maran. Jaja.

Jag är fortfarande inte helt frisk. Att till exempel gå uppför sanddynorna på Tylösand kändes lite onödigt jobbigt – även om det bara handlade om ett tjugotal steg. Vi hittade den perfekta dynen som skyddade från havsvindarna, och så låg vi där ett tag och lyssnade till gårdagens sommarpratare. Finfint.

Finfint är också veckans träningspass som ligger uppe på Facebook. Inte veckans enda – men förhoppningsvis ett av veckans tuffaste. Imorgon planerar jag att vara fullt frisk för att träna lite lätt för att sedan, mot slutet av veckan, dundra på.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag älskar den där stranden. Fasen vad jag längtar dit. Måste lura med mig någon (har ett dubbelrum bokat senare i sommar).
  Förresten ser du bara sommarfräsch ut, kanske träningsstället är den nya LBD? 😉

  Katten 2011-06-26 22:15:53 http://piggochduktig.wordpress.com
  Svara
 • Jag älskar den där stranden. Fasen vad jag längtar dit. Måste lura med mig någon (har ett dubbelrum bokat senare i sommar).
  Förresten ser du bara sommarfräsch ut, kanske träningsstället är den nya LBD? 😉

  Katten 2011-06-26 22:15:53 http://piggochduktig.wordpress.com
  Svara
 • Härligt de ser ut! Ja har dagen till ära, äntligen testat Hotyouga på Elixia. (Tränar där men pinsamt nog aldrig testat den innan) Glatt överreskad, å helt slut nu:)

  Camilla 2011-06-26 19:41:31
  Svara
 • Härligt de ser ut! Ja har dagen till ära, äntligen testat Hotyouga på Elixia. (Tränar där men pinsamt nog aldrig testat den innan) Glatt överreskad, å helt slut nu:)

  Camilla 2011-06-26 19:41:31
  Svara
 • Hurra vad du är bra! Från att ha varit söndagseg till att få inspirationen till att ge mig ut på en backlig löp tur. Tack ska du ha 🙂

  Elin 2011-06-26 18:55:14
  Svara
 • Hurra vad du är bra! Från att ha varit söndagseg till att få inspirationen till att ge mig ut på en backlig löp tur. Tack ska du ha 🙂

  Elin 2011-06-26 18:55:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!