Träningsglädje Training Camp

Hej sommar, sol och semester! De flesta på mitt jobb har sin första semesterdag imorgon men själv jobbar jag lite till och har ganska spridda semesterdagar. Oavsett hur du har det, så tycker jag att du ska hänga med på Träningsglädje Training Camp!

På Facebookgruppen Vägen till toppform har jag nu och då lagt upp träningspass som events. Minns ni passet med 100 burpees till exempel? 1000 trappsteg eller 1 burpee för varje godisbit? Oavsett var i världen man var så kunde man välja att vara med på evenemanget och så utförde man passet när själv hade möjlighet.

Träningsglädje Training Camp funkar likadant som det vi kört förut. Fast det blir mer som en serie med träningspass: 1 pass i veckan i 6 veckor. Funkar fint vare sig man har semester eller ej. Tanken är att passen ska vara lite av en utmaning. Jag själv behöver pass som pushar mig till riktigt många hjärtslag per minut och som är obekväma. Att harva runt i mellanzonerna är enkelt – att stanna kvar där det är riktigt, riktigt jobbigt är svårt. Så häng med och gör det lite svårt för dig du med. Ju fler vi är desto mer gemenskap blir det – och förhoppningsvis hjälper det oss på vägen!

Om du vill vara med så ska du gå med i gruppen. Varje söndag kväll/måndag morgon i 6 veckor läggs ett nytt pass ut som ett evenemang i gruppen. Du har hela veckan på dig att genomföra det. Passet kommer att vara tufft men går att anpassa så att det funkar för de flesta. Trappintervaller kan till exempel utföras både gåendes och springandes. Vi har alla olika gränser för vad som är jobbigt men det gemensamma målet är att ligga högt i puls, högt i mjölksyra, högt i allmän jobbighet – och högt i träningsglädje, träningslycka och träningseufori.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!