26 grader och sol

Midsommardag och vi vaknade inte alls enligt plan. Vi var alldeles för trötta för att gå upp klockan 8 och vara hurtiga direkt från start. Vi vaknade några timmar senare och svängde ihop en midsommarbrunch. Ja, plockade fram all mat från igår alltså… Himlen därutanför visade 4 nyanser av grått och vi suckade över YR som hade alldeles fel.

Trodde vi.

När vi några timmar senare åkte mot Brottet simstadion i Halmstad för att hitta lite värme (26 grader i tempererade 50-metersbassängen utomhus är väldigt behagligt) så sprack himlen upp. Vi simmade dryga 30 minuter under blå himmel innan vi sedan åkte hem, bytte om och ”besteg” Virsehatt. Jag aktiverar både mig och familjen rätt bra även om jag inte är fit for hårdträning…

Efter Virsehattklättrningen (nåja, vi klättrade mest i trappor…) blev det 7 sorters kakor och en tårta på det hos Grabbens föräldrar så vi har ju rätt bra balans på energinivåerna i alla fall.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!