Är din träningsrunda upplyst?

Fortum vill lysa upp fler löparrundor i Stockholm men behöver veta vilka som ska lysas upp! Till detta behöver de din hjälp via en app på Facebook. Här kan du gå in och nominera den runda i Stockholm du vill ska lysas upp – eller rösta på någon annans.

Jag tycker att rundan runt Årstaviken ska lysas upp – men jag har också nominerat en egen runda runt Långholmen (den heter ”Långholmen Runt” på 10-topplistan). Långholmen är fantastiskt att springa på, man är mitt i stan men ändå också mitt i en skogsglänta. Här sprang jag rätt ofta när jag bodde på söder – och eftersom jag flyttar tillbaks till min gamla etta om bara några dagar hoppas jag kunna springa där snart igen. Gärna i bra belysning. Fast jag springer såklart helst runt Årstaviken i bra belysning också. Tur då att Fortum rustar upp belysningen på 5 rundor (av de 10 rundor som fått flest röster).

All information om projektet och priser man kan vinna finns på Facebookappen. Även om du inte nominerar en egen runda tycker jag att du ska rösta på den du tycker ska få bättre belysning. Heja Fortum för bra initiativ!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!