MOJO yoga

När solen stod som högst var jag på Metropolis och mojoyogade för fantastiska Monika och Johanna. Mitt på Birger Jarlsgatan med fönster ut mot pulsen fanns både lugn och fokus. Även om salen inte andades yoga – så var det en perfekt yogasal! Och det är lite så som MOJO-konceptet fungerar – det är i allra högsta grad yoga, men det är inte så pretantiöst. Enkelt, men inte lätt – som Johanna sammanfattar det.

MOJO yoga (och HOT MOJO, som jag gillar kanske ännu mer) är ett förkoreograferat koncept som uppdateras 3 gånger per år. Under perioden för respektive koreografi har man chans att utvecklas med övningarna. Varje koreografi är byggd kring en speciell ”finalposition” som alltid har med hållning att göra. MOJO yogans solhälsning är också speciell för just MOJO – men den är alltid likadan. För mig som inte gillar solhälsningar så erkänner jag gärna att MOJO-solhälsningen är behaglig och relativ kort.

Jag ser fram emot den dagen då MOJO och HOT MOJO kommer till en anläggning nära mig. Allt roligt brukar ju annars ske i Stockholm – men tydligen finns det undantag. Därför var det fantastiskt att både Monika och Johanna åkte norröver för att bjuda oss på en sådan fantastisk självklar klass. Deras sätt att instruera är utöver det vanliga och om ni någon gång har chansen att yoga med Monika eller Johanna – så ta den! Ännu bättre, åk på träningsresa med dem så kan ni göra det om och om igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!