Vårruset

Nästa vecka springer jag Vårruset. Jag har samlat ihop ett bloggruslag – precis som förra året. Då var vi ett fint gäng i Göteborg som såg ut såhär. I år springer jag i Stockholm för lag Träningsglädje tillsammans med några andra fina löpare (och bloggare, givetvis!). I laget finns både de snabbaste och de mest uthålliga jag känner. Ultrasnabba, ultrauthålliga – och så ultrajag.

Eftersom vi planerar att Vårruset in style (bland bloggruslagen finns många modebloggare…) så mötte jag mina lagkamrater på Runners Store på lunchen idag för att klä oss i det finaste vi hittade med hjälp av en representant från Asics. Förra gången jag bloggade om träningskläder fanns det rätt många fina godbitar från Asics som överraskade mig med sina glada färger och spralliga snitt och jag hoppas att Asics fått mersmak i och med denna kollektion och fortsätter lansera en massa färgsprakande träningskläder framöver.

Den färgglada kollektionen går under namnet Asics AYAMi och fokuserar på att vara både snygg och funktionell. Namnet passar bra då AYAMi betyder feminin, färgstark och vacker på japanska. Bakom designen står ett samarbete mellan Asics och den japanska designern Yamashita och inspiration har hämtat från klassiskt marathonmode kombinerat med lager på lagerlooken. Den inspirationen tycker jag är tydlig i de plagg jag såg idag och som jag valt att springa loppet nästa vecka i. Med mig från Asics fick jag snygga svarta rätt långa tights, ett par shorts med klassiskt marathonsnitt att ha utanpå och en snygg t-shirt med stort färgglatt print i loose fit-modell. Och så rosalila tunn jacka att dra på när det blåser lite. Skorna kommer också att matcha fint – modellen på Asics Nimbus är rosa. Det kommer inte som en överraskning va?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!