BodyBalance

Det är bra att läsa instruktörsbloggar: de välkomnar (oftast) gärna sina läsare att prova på deras klasser och idag var det en hel drös med bloggare på sprudlande Soffans BodyBalance. I övrigt var det rätt tomt i salen. Hallå människor, sommarvärmen är borta så skit i grillningen och glassätandet och gå och träna istället! En stretchad och lugn kropp mår mycket bättre i TV-soffan.

Jag har något av ett hate/loverelationship med de flesta Les Millsklasser och BodyBalance är inget undantag. Jag gillade det mesta i den här releasen men så kommer coredelen och förstör och får en lugn, skön klass att bli bitvis av en coreklass. Sluta med det Les Mills. Låt det får vara lugnt och avslappnande tack!

På väg hem blev jag så himla sugen på bär och sådant så jag fick ett infall och köpte blåbär, hallon, ananas och melon. I dagens SvD (eller om det var DN) hävdades det i en artikel att köpa säsongsmat är senaste trenden så jag är dels hopplöst ute och dessutom miljöovänlig eftersom hallonen och blåbären var från Spanien. Förlåt världen. Men de frysta bären är inte heller svenska och jag var så himla sugen…

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!