Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Torsdagens val

Det är intressant att reflektera över de där valen. Det gick fint på frukosten igår. Då hade jag visserligen inte ens kommit på det – mycket av mina tankar formas och bearbetas medan jag skriver inläggen, även om själva fröet såtts tidigare.

Lunchen gick också bra. Det var i och för sig inte mycket till lunch eftersom jag åt så himla mycket frukost så sent – men det blev en Nuts about you-smoothie från Blueberry. Jag försökte välja den matigaste varianten eftersom det var en slags mellanmålslösning.

Någon timme senare, vid 14, var det avtackning av en kollega på jobbet och här reflekterade jag inte alls över vad jag stoppade i mig så jag åt en kanelbulle. Hade jag tänkt till hade jag inte ätit den – men jag glömde bort att jag skulle tänka! Att ens komma ihåg att tänka till är lärdom nummer 1.

Klockan 17, efter jobb och träning, blandade jag ihop en sallad. Ruccola, isbergssallad, cocktailtomat, gurka, bondbönor, tonfisk, ananas, fetaost, ägg och gojibär. Jag gjorde en dressing på creme fraiche och grekisk salladskrydda. Ett bra matval! Jag tänkte till och det gjorde att jag var sugen på bra energi.

Lite senare, vid 21.30, blev det 1 glas Prosecco och 1 bit kladdkaka. Också ett bra val på det stora hela (förutom tidpunkten på dagen) – inte för vad den innehöll (socker) men för vad den betydde. Kladdkakan bakades av min bror för att fira att min andra bror äntligen kom hem från sin säsong i St Anton och vi samlades hela familjen för en stund. Men kladdkakan gör den där kanelbullen tidigare på dagen mer onödig…

Jag ska fortsätta med det här tänket lite till. Jag tror jag gillar det. Det får mig att vilja äta rätt saker och styr in tanken åt rätt håll.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!