Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nu skiter vi i det här

Nu har vi tröttnat på det här med vajande palmer och turkost vatten så nu åker vi hem. Planet lyfter ikväll men innan dess ska vi hinna med lite massage. Vi har det världsbra här men jag ser fram emot att komma hem och betala av lite kreditkortsräkningar, svettas från tuffa träningspass istället för karibiensol, möta våren bakom mina solglasögon på hemmaplan och ha det allmänt bra. Jag ser fram emot att se hur det går med försäljningen av Halmstadslägenheten som har visat sig vara en väldigt seg historia och att inom sin tid flytta ut från det pyttelilla rum i Stockholm som jag och Grabben just nu är inneboende i. Jag ser fram emot tidiga morgnar, måndagar och fredagar och att göra det bästa av vardagen. Batterierna är fulladdade och nästa gång vi hörs är jag i Stockholm och springer med Nike GPS-klockan på armen. I can’t wait!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Det ska bli trevligt att ha dig i Stockholm igen. Hänger gärna med på lite löpning.

  Åsa 2011-04-25 12:02:39 http://asaehrnholm.blogg.se
  Svara
 • Det är snarare sommar, i alla fall här i Halmstad som haft varmaste två dagarna i hela landet, runt 22 grader i skuggan. Underbart!

  Ja, lgh är inte jättelättsålda där nu kanske, särskilt inte dom som är ”lite” dyrare…. hoppas det blir klart för er snart!

  Jenny 2011-04-25 11:04:30 http://millbergskan.com
  Svara
 • Ja, det ser ju väldigt tråkigt ut 😛 . Välkommen hem!

  soffan 2011-04-25 10:16:57 http://soffans.se
  Svara
 • Välkomna hem! <3

  Helena 2011-04-25 07:59:32 http://www.healthbyhelena.com
  Svara
 • Hallå härliga Sara, så härligt ni ser ut att ha haft det!

  Vad skulle du säga om en 25-dagars utmaning?
  Finns det kanske något som du skulle vilja utmana dig själv med, under 25-dagars tid, eller har du kanske ett mål som du skulle vilja klara av inom 25 dagar? Jag kör igång en egen utmaning nu vecka 17, och ju fler vi är, desto bättre kan vi pusha varandra. Vad sägs? 25 dagar, din egen utmaning, ditt eget mål – men vi gör det tillsammans!

  Josse 2011-04-24 23:22:11 http://april.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!