Äntligen!

Äntligen kunde jag gå hem från träningen med trekvartstightsen på. Och när jag promenerade en sväng runt Gärdet såg jag löpare med bara ben. Äntligen, äntligen!!

Jag träffade Magnus för PT-träning på UCSP idag igen och vi fortsatte med vår rörlighetsträning för att få hela kroppen att fungera och inte bara isolerade delar. Vi kör mycket ryggrörlighet, och en massa andra dynamiskt funktionella grejer också. Nu när jag börjat köra med PT vet jag återigen inte hur jag ska kunna sluta. Det är en sak att memorera alla övningar vi gör – men man måste ju ständigt förändra allteftersom kroppen utvecklas.

Top & rosa sport-bh: Casall

Tights & skor: Nike

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Va kul att du också kör på USCP! Visst är det hur bra som helst?! Jag älskar deras duschar, haha. De kan verkligen sina grejer och man lär sig så sjukt mycket om sin kropp och uppbyggnad på bara några tillfällen som man kan ha nytta av hela livet, sjukt värt! Och så är de himla söta och trevliga alla : ) Lycka till, vi kanske ses där någon gång haha.

    Emma 2011-04-14 22:01:11 http://thejournal.shapemeup.se
    Svara
  • Anna: du bor ju med en PT!! 🙂

    J: ja, jag märker skillnad (och enligt PT:n är det skillnad). jag tränar med PT 2 ggr/v och försöker göra något (även om det ofta bara blir 1 övning) mellan det att vi ses också.

    Sara 2011-04-14 21:22:31
    Svara
  • Hur ofta gör du dina rörlighetsövningar och har du märkt resultat ren?

    J 2011-04-14 20:36:45 http://curroergosum.ratata.fi
    Svara
  • Låter verkligen nyttigt att träna med PT en period, det vill jag också göra. Man lär sig så mycket & får en helt annan motivation. Förstår att du inte vill sluta.. 🙂

    Svara
  • Låter verkligen nyttigt att träna med PT en period, det vill jag också göra. Man lär sig så mycket & får en helt annan motivation. Förstår att du inte vill sluta.. 🙂

    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!