Tidiga morgnar

Det går bra med morgonvanan. Imorse tog jag förvisso sovmorgon – och gick upp 06.15. Men jag erkänner att morgnarna är härligare de gånger då solen skiner. Det har varit rätt intetsägande morgonväder hela veckan. Däremot har det varit varmt och skönt så solens frånvaro är förlåten.

Den andra vanan jag jobbar på, att snåla mer med vardagsutgifter, går det också rätt så bra med. Någon enstaka lunch och någon enstaka latte. Inga varjedagköp. Mer pengar kvar till resor och rolig shopping.

Den tredje vanan: att fokusera på bra matval, går det sådär med. Jag äter inte dåligt – men jag äter inte heller optimalt. Jag gör bra val fram till efter jobbet – sedan orkar jag inte hålla ihop det längre. Jag vill helst inte äta efter 18 och middagen är för mig det viktigaste målet att hålla nere kolhydraterna på, men det är inte helt enkelt att få ihop det.

En vana jag borde lägga till är att stretcha mer. Inte enbart i samband med pass utan helst typ hela tiden. Jag känner att ryggen bucklar ihop sig så som den gjorde i höstas. Den gången blev jag bra av djupstretch av höftmuskeln. Jag har blivit ordinerad stretch nu också. Knaset i ryggen kommer från höft- och sätesmuskler. Så går det när man inte gör sin prehab…

Veckans tidiga morgnar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!