Yin på OmYoga

Jag köpte ett klippkort på OmYoga på erbjudandesajten Let’s Deal. Men man kan göra ett lika bra klipp på yogastudion – de har som standarderbjudande att nya kunder kan yoga så mycket de vill för 395 kr under 10 dagar.

Om ni köper dealen så skulle jag inte rekommendera yinyogan på tisdagar kl 17.15. Särskilt inte om du aldrig testat yin förut. Yin är en annorlunda typ av yoga, ja faktiskt inte alls en yogaform egentligen, och jag tycker att det behövs någon form av introduktion innan klassen börjar för att förstå syftet med klassen och vad den också innehåller. Dagens pass innehöll inget sådant – vi körde rakt in i första position utan några förklaringar. Jag saknade också de smarta och tänkvärda grejer som instruktörerna brukar dela med sig av under en klass.

Klassen innehöll många positioner som jag aldrig gjort förut och det är intressant att testa nya ställningar och uppleva nya känslor. Men det bekräftar också vilka positioner man gillar bäst och som tillför en mest. Det var rätt många sköna positioner i början – och det var lite för lätt att somna i dem. I yinyoga håller man ofta varje position i runt 5 minuter…

Fin fotovägg på OmYoga!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!