Running club på Balance

Det blev ett intervallpass på löpbandet på lunchen – tillsammans med ett gäng andra hugade. Vi körde en pyramid, precis som förra gången, men eftersom passet var kortare var pyramiden inte lika hög. Intervallerna var 1 min, 2 min, 3 min, 4 min, 3 min, 2 min och 1 min. 1 minuts vila mellan varje intervaller och samma fart genomgående. Förra gången klarade jag inte att hålla i farten hela vägen men det gjorde jag idag vilket kändes som en liten seger i mitt huvud.

Det fina med Balance är att det inte är miljoner i kö till varje pass utan med några dagars framförhållning får man plats. Dessutom är alltid en viss del av biljetterna ägnade för drop in. Såklart finns det en hake – har man missat 3 bokade pass får man betala straffavgift!

Jag passade på att stretcha hälsenan lite extra efter passet och fick tips på en bra stretchövning jag ska göra så ofta jag bara kan. Jag har inte ont i hälsenan – men jag känner ofta att den finns där. Därför är jag rätt lugn med att jag inte löptränar som en dåre inför de där 11 milen i maj. Jag måste balansera mängd och avhållsamhet.

Efter träningen gick jag förbi Blueberry och köpte en vårsmoothie: green coconut. Den var supergod och knallgrön med en underton av pina colada.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!