Intersport Drottninggatan

Några dagar efter det att VIP-gästerna invigt Intersport på Drottninggatan var jag där och ryckte lite längtansfullt i härliga löparjackor. Medan färgerna exploderar i alla möjliga mönster och variationer på jackorna så är de tillhörande tightsen diskret svarta – med undantag för ett par knalliga Asics trekvartstights som var rosa och prickiga.

Just Asics överraskade med rätt kul grejer, bland annat funktionströjor med paljetter, turkosa löparjackor och ett kul linne som jag absolut vill ha. Craft pockade också på min uppmärksamhet med en ball blank ultratunn löparjacka som inte tycktes väga mer än en papperssedel. Hos Salomon hittade jag en hoodie som var fint grön med rosa kanter på ärmsluten och så var där Nike – en vit transparent löparjacka med svarta prickar som tryckte frenetiskt på vill ha-knappen.

Intersportbutiken är stor och rolig – men minus för utbudet av löparskor. Det var rörigt och ostrukturerat och man hade få specialskor (med undantag av Merrels trailgloves och Eccos Biom-skor). Överlag fanns där bara några enstaka Nike- och Adidasmodeller och det var väldigt mycket fokus på superdämpade skor som såg ungefär likadana ut.

Jag trots allt från Intersport med längtan i blick och en liten, liten påse med ett gäng strumpor från Reebok. Jag gillar deras funktionsstrumpor – de är tunna och låga och har ett litet upphöjt skaft just på hälen där det som behövs som mest. Jag köpte också ett par återhämtningsstrumpor som är supermjuka. I den bästa av världar tänker jag mig att jag ska smörja in mina fötter med en fet créme varje kväll och sova med strumporna på om natten. Vi får se hur många gånger jag faktiskt gör det – men tanken är god i alla fall…

Färgglatt från Asics

Vitt och stilrent från Asics


Mönstrat i blått och lila från Puma

Vitt, turkost och gult från Craft!

Turkost från Asics

Grönt och rosa från Salomon

Blankt svart från Craft

Prickigt från Nike

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!