Yinyoga på Balance

Det är härligt med vilodagar då man får yinyoga, det känns väldigt behövligt. Fast yin är inte någon yogaform fick jag höra idag – det är kinesisk läkekonst. Och det har jag ju vetat sedan förut, men det kan ju vara yoga ändå. För vad är yoga egentligen?

Yinyogan på Balance är 55 minuter långt vilket jag tycker är lite kort. Jag tyckte att OmYogas yinyoga var kort och den är på 75 minuter. Jag tycker det är perfekt med 90-minutersklasser i yin så att jag hinner landa i varje position och hålla den i 5 minuter. 2 minuter, som vi körde idag på Balance, är för kort. Jag hinner inte komma in i positionen och jag hinner inte landa mentalt så tankarna flyger omkring i ett enda virrvarr.

Cred till Balance som har fräscha filtar och bolster! Det känns inte kul med håriga filtar och fläckiga bolster och tyvärr ska både OmYoga och Yogayama känna sig träffade. Det enda negativa jag har att säga om Balance yogasal är att en panel sitter snett – utanför studion går löpbanden varma men när dörren stängs hörs ingenting.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!