Middag som en fattig

Jag är tillbaka i smoothieträsket och I love it! Man kan göra så otroligt mycket kul med smoothies. Mycket äckligt också. Igår misslyckades jag fatalt. Man bör nog ha något inslag av bär i smoothies för att det ska bli gott och det glömde jag bort igår. Men kvällens middagssmoothie hade en perfekt ton av blåbär utan att vara för sött.

Att äta (frukost som en kung, lunch som en prins och) middag som en fattig är något jag gillar men inte alltid anammar. Det är svårt när man ska gå tvärtemot alla sociala normer. Men oftast så går det rätt bra – det är inte varje kväll jag är ute och svirar eller äter lång mysmiddag hemmavid. Då är det gott med smoothie.

Träningsglädjes tisdagssmoothie:

Mellanmjölk

Kesella

1/2 avokado

Blåbär

1 ägg


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • ..som en fattig? Jag köpte hem en påse bär igår… Shit vad det drar iväg när ögonen bestämmer mängden… men gott är det!

    MarathonMia 2011-03-02 21:37:46 http://www.bloggaromtraning.se/marathonmia
    Svara
  • ÅÅh mums vad gott!!!

    Julia 2011-03-01 22:36:52 http://inshape.blogspot.com/
    Svara
  • Låter jätte gott 🙂
    Min favorit är dock inte så jätte mättande, mer som mellis tycker jag. Det är naturell yoghurt, färskpressad apelsin, jordgubbar. Mums! Himla svalkande på sommaren kan jag berätta.

    Susanne 2011-03-01 21:53:00 http://integymtjej.blogspot.com/
    Svara
  • John: jag åt också smoothie till frukost. men den var lite mer rejäl och innehöll mer kolhydrater – i sann ”frukost som en kung”-anda. 🙂

    Sara 2011-03-01 20:48:45
    Svara
  • Smoothie funkar fint-fint till frukost också. Själv har jag kört på det länge och i bästa LCHF andra är jag inte rädd för att ”tjocka” till den turkiska yoghurten med någon deciliter grädde 😉

    John 2011-03-01 20:45:21 http://pulstagning.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!