Powerbars

Jag sitter här framför frukosttv:n trots att klockan snart är 13 och är inne på min tredje gigantiska kopp med te. Kylan utanför dörren gör mig lite nedslagen. På schemat står back to backpass men jag orkar liksom inte bli kall. Igår när jag gick hem kändes det som om pannan skulle spricka. Det var råkallt. Det värkte i öronen och jag snorade konstant. Skittråkigt. Jag vill gärna ha fortsatt vinter men det räcker med -5. Vintern har bevisat att den kan, det räcker nu.

Jag kollar längd (och snart damernas 2:a åk i VM-slalomen) och är inte ett dugg avis på längdåkarna. Det måste vara tröttsamt med den eviga kylan. Dessutom ser det superjobbigt ut att åka klassiskt. Nä, det är nog skönare att hålla på med simhopp eller något annat man gör inomhus.

Ni hör nog att jag är lite på viset idag men hoppas att ett yogapass lite senare kan rumstera runt i huvudet så att det blir ordning igen. Men jag hittade faktiskt ett recept på Tasteline som jag vill dela med mig. Fast själv skulle jag skippa russin. Jag gillar verkligen inte russin, koriander eller personer som kissar i busskurer (ni som följer mig på Twitter vet vad jag talar om).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!