Niesti

Jag ska inte tråka ut er med fler skid- och restaurangbilder, för nu åker vi söderut igen. Detta blir sista inlägget med fabulös mat och livsnjutarlyx.

Gårdagen var galet bra och avslutningen helt fantastisk. Jag har ätit fantastiska middagar förut och särskilt den här veckan men gårdagskvällen på Restaurang Niesti på Copperhill var helt otrolig. Den kommer att finnas med mig länge, länge.

Vår servitör Martin charmade varje bord han serverade och vi föll alla handlöst. Vilken kille! Vilken servitör! Och framförallt – vilken mat! Helt otroligt! Det kan vara det bästa jag någonsin ätit och jag log mig genom hela middagen. Det finns inte ord nog att förklara hur fantastiskt allting var. Så jag ska sluta nu. Däremot tycker jag att ni ska fortsätta läsa hos Jessica och tycka till om spinning.

PS. Till förrätt åt jag gravad ren med ett slags hasselnötssmör, murklor och anklevermousse – en smaksensation! Till varmrätt åt jag fjällbeteslamm med savoykål, tryffel och friterad getost. Vi kunde inte bestämma vilka efterrätter vi ville ha så vi beställde in lite av varje. Hela menyn finns här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!