Fjällpuben i Åre

Jag tror att jag fått ett nytt favoritställe. Ja när det gäller mat alltså. Fjällpuben i Åre – vilket ställe! Vilken miljö! Vilken mat! Jag älskar det!

Melker Andersson lyckas rätt bra med att få till den där spektakulära inredningen på i stort sett alla sina restauranger och Fjällpuben, som Melker driver tillsammans med Markus Aujalay, går i sann Melkeranda. Varje detalj är perfekt för att få till den där fjällkänslan!

Stället är inte särskilt ”pubbigt”, sitt namn till trots – men däremot inbjuder restaurangen till ”härligt långa middagar på jämtländska råvaror” eller ”snöiga vinterdagar med varm choklad”. Det är inte billigt – men det är mysigt och vänligt och som sagt, maten var fantastisk ikväll. Löjromsbriochen var perfekt på alla sätt, viltburgaren var helt galet god och chokladfondanten var en ljuvlig avslutning. Ja ni hör ju att jag är såld. Och det var på tiden – för restaurangen Twins (också i Åre) som jag hyllat så mycket har fått ny(a) ägare och faller mig inte alls i smaken längre.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Det såg inte alls fel ut och om det drivs av bland annat Melker kan det väl inte bli dåligt på något vis? 😉

    Malin I Form 2011-02-07 13:56:28 http://maliniform.shapemeup.se
    Svara
  • Ser onekligen väldigt mysigt ut och maten ”låter” ju väldigt god men just nu är snöfria Jönköping att föredra när det gäller löpning 🙂

    John 2011-02-07 09:07:43 http://pulstagning.se
    Svara
  • Jag är fortfarande supermätt… haha.

    Sara 2011-02-07 00:01:08
    Svara
  • Åh! Jag älskar också Fjällpuben! Ett måste varje gång i Åre. Blev lite hungrig nu…

    Erika 2011-02-07 00:00:37
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!