Jag tror att jag fÃ¥tt ett nytt favoritställe. Ja när det gäller mat alltsÃ¥. Fjällpuben i à re – vilket ställe! Vilken miljö! Vilken mat! Jag älskar det!
Melker Andersson lyckas rätt bra med att få till den där spektakulära inredningen på i stort sett alla sina restauranger och Fjällpuben, som Melker driver tillsammans med Markus Aujalay, går i sann Melkeranda. Varje detalj är perfekt för att få till den där fjällkänslan!
Stället är inte särskilt ”pubbigt”, sitt namn till trots – men däremot inbjuder restaurangen till ”härligt lÃ¥nga middagar pÃ¥ jämtländska rÃ¥varor” eller ”snöiga vinterdagar med varm choklad”. Det är inte billigt – men det är mysigt och vänligt och som sagt, maten var fantastisk ikväll. Löjromsbriochen var perfekt pÃ¥ alla sätt, viltburgaren var helt galet god och chokladfondanten var en ljuvlig avslutning. Ja ni hör ju att jag är sÃ¥ld. Och det var pÃ¥ tiden – för restaurangen Twins (ocksÃ¥ i à re) som jag hyllat sÃ¥ mycket har fÃ¥tt ny(a) ägare och faller mig inte alls i smaken längre.