Fiasko

När jag egentligen skulle styrt kosan mot Östermalms IP satt jag fast på Essingeleden. Det rörde sig ohyggligt sakta och jag skulle – såklart – igenom hela stan. Av min NMT-premiär blev det fiasko helt enkelt. Tur att det går fler tåg.

Istället för träning har jag vilat. Först vilade jag några timmar hemma i Halmstad. Sedan vilade jag 50 mil i bilen med undantag för gasbenet, och till sist vilade jag här hemma i Stockholm medan jag lagade Björn Ferrys paj och gjorde quesadillas.

Quesadillas är superenkelt men passar inte den som går på lågkolhydrat. Man tar ett mjukt tacobröd och lägger hyvlad ost på ena halvan, viker över andra halvan och steker någon minut på varje sida. Givetvis kan man variera fyllningen. Jag hade Västerbottenost i mina och ja, de var grymt goda!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Sara!
    Quesadillas är från Mexico 🙂 Äkta quesadillas gör man med majsmjöl tortillas men som det inte finns i Sverige går det bra med vetemjöl tortillas. Man brukar inte steka dem utan man lägger dom bara på en varm stekpanna så osten smälter.
    Tips: ha lite tomat sås och guacamole på!! Du kommer att älskar dem ännu mer!! mums!!

    Kram och tack för ditt mail!

    Coyntha 2011-01-27 08:11:37 http://coyntha.wordpress.com
    Svara
  • Åh! Vad synd! Men snälla kan inte du säga till så hakar jag? 🙂

    Ann-Sofie 2011-01-27 08:07:53 http://ansofisticated.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!