Decubal

Precis som många andra bloggare får jag rätt ofta frågan om jag vill testa olika produkter. Det där medlet mot trög mage tackade jag nej till – men Decubal verkade intressant så jag fick ett presskit skickat till mig.

Decubal har funnits i evigheter men har fått sig ett ansiktslyft. Produkterna hittar man på apotek och riktar sig främst mot de med torr hud. I själva verket var det dermatologerna på Sahlgrenska som inte tyckte att det fanns tillräckligt bra produkter till deras patienter och under åren har samarbetet med dermatologerna varit viktigt för utvecklingen av produkterna.

När jag för typ 10 år sedan hade en mycket märklig hudåtkomma så var det Decubal jag rekommenderades att använda av min läkare men det är också min enda erfarenhet av produkterna. Tills nu.

Den produkt som jag gillar bäst är Lips & Dry Spot och den tycker jag förtjänar lite uppmärksamhet. Ett finfint alternativ till den älskade 8 hour cream från Elizabeth Arden. Har fått ett strålande resultat på mina chapped (ursäkta svengelskan men jag avskyr ordet nariga) läppar!

Jag är inte helt förtjust i ansiktsrengöringen i mousseform. Jag tyckte att den sved i ögonen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Såg din blogg hos Josefine så kikar in och säger hej, hej 🙂 Härlig blogg, verkligen!

    Jannica 2011-01-24 10:55:34 http://jannicaaenneby.blogg.se
    Svara
  • Cami: ju fler läsare desto mer intressant är man för företagen. men det räcker med många kompisar också. om det är någon produkt du vill testa särskilt mkt tycker jag att du ska höra av dig till företaget eller deras pr-byrå och berätta varför du vill testa produkten och varför de ska låta dig göra det. ett nätverk som det är bra att gå med i är buzzador!

    Sara 2011-01-24 00:57:06
    Svara
  • Hej! Jag undrar hur man kommer i kontakt med företag som erbjuder bloggare att testa produkter? Man kanske måste skaffa sig jättemånga läsare först eller? Jag är nämligen en som älskar att testa nya produkter 😛

    Cami 2011-01-23 15:11:05 http://camillasvilja.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!