Omyoga

Jag har bara hört positiva saker om yogastudion Omyoga och jag sällar mig till hyllningskören. Efter jobbet var jag på Vinyasayoga med en alldeles fantastisk instruktör! Jag fick precis lagom med hjälp med de där små detaljerna man aldrig kan få via YouTube. Helt ovärderligt!

Det var många dynamiska hundar som blev höga plankor som blev hundar och plankor igen och det var lite jobbigt. Eller – plankan var jobbig – inte hunden. Och ju fler hundar jag gjorde desto mindre jobbiga blev dem. Fantastiskt. Jag som alltid tyckt att hundarna varit döden. Tänk om man fick vara så här efteryogalyrisk hela tiden. Vilket fantastiskt ställe världen skulle vara då!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Så kul att du YOGAR för fullt 🙂

    SHANTI 😉 Jo

    Jo 2011-01-12 15:08:19 http://www.jira.se
    Svara
  • […] Omyoga […]

    Onsdagsguld « Träningsglädje 2011-01-12 10:40:35 http://www.traningsgladje.se/2011/01/onsdagsguld/
    Svara
  • Cathrin: håller med! 🙂

    Ellinor: åh, tack för tips! ska försöka hitta en klass m henne som jag kan gå på!

    Malin: jag vet inte ännu, har inte testat allt. även de i mina ögon tråkigaste yogaformerna (ashtanga) kan nog bli bra med en bra instruktör. jag gillar yinyoga för det känns läkande för kroppen – men den är inte alls särskilt fysisk. jag gillar bikram också, för den är så dramatisk med värmen.

    Jessica: jag var där imorse – men såg inte din kommentar för jag stänger numer av alla skärmar jag har kl 22. haha

    A: pjäxor är superindividuellt beroende på fot men om pjäxorna klämmer på en knöl eller liknande så kan du be en ”boot fitter” blåse ut pjäxan just där. de har jag gjort på mina. utan detta skulle det vara olidligt med hårda pjäxor! lycka till!!!

    Karin: YES!

    Sara 2011-01-11 09:35:17
    Svara
  • Mer yoga åt folket!

    Karin 2011-01-11 06:12:47 http://fitnessochhalsa.blogspot.com
    Svara
  • Hej!
    Har du några bra tips på pjäxor?
    Jag får så himla ont i min fot efter ett par åk (Jag har kollat upp den hos läkaren men det är inget ’fel’). Jag har ganska breda fötter och det är kanske problemet.
    Du som är bra på det här med utförsåkning kanske har något bra tips?

    a 2011-01-11 00:26:37
    Svara
  • åååh berätta vem var instruktören? SK avi gå i morgon bitti?

    Jessica 2011-01-11 00:23:23 http://www.jessicaclaren.com
    Svara
  • Ååh, vad härligt det låter! Jag hade gärna velat testa på olika typer av yoga faktiskt. Vilken slags yoga gillar du bäst?

    Malin I Form 2011-01-10 21:52:41 http://maliniform.shapemeup.se
    Svara
  • Om du fortsätter efter julschemat så rekommenderar jag att du provar hathayoga med Penny. Hon är en av mina favoritlärare.

    Ellinor 2011-01-10 21:33:24 http://sub40before40.blogspot.com/
    Svara
  • Älskar när man kommer in i hunden ordentligt. Jag brukar känna sån glädje och tacksamhet efteråt och det väl det man är där för?! Det lugnet jag får av yogan har jag inte hittat någon annanstans. Inte ens en joggingtur kan få mig att känna det. Då handlar allt om tid och distans, inte om glädje och tacksamhet. Fast man kan ju vara ordentligt glad över att ha gjort en specifik distans, sprungit sin snabbaste mil eller sprungit längst tid någonsin. Dock brukar jag bara bli tom efter något sånt. Efter yoga är jag fylld med kärlek till min kropp och mig själv. Ett inre lugn. Det hade varit en fantastiskt värld att leva i.

    Cathrin 2011-01-10 20:44:59 http://www.malisikte.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!