Fashionable function

Det finns något hos Casall som jag älskar. Den där känslan av fashion – och att det även kan gälla träningskläder. Visst, Nike och Adidas är inne på samma spår men nja, ändå inte. Nike och Adidas är mer ”sporty”. Jag gillade Casalls printannonser med tjejen i gult när de kom ut. Och nu pryder hon nya hemsidan som också blivit webshop. Coolt och edgy och helt i klass med deras egna devis to inspire you to perform your best, look your best and feel your best.

För mig är träningskläder viktigt när jag tränar. När jag är ute i en säckig munktröja och slitna brallor känner jag mig som en säckig munktröja och slitna brallor…

För någon säsong sedan höjdes det nog på en del ögonbryn när Casall hade med en guldig catsuit i kollektionen. I vår har man en ”working pant” med hängslen. Jag tror inte det passar på mig men jag kan inte låta bli att tycka att det är lite häftigt ändå. Faktiskt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • […] har en självklar plats i gränslandet mellan mode och träning. Vårens och sommarens kollektion, som jag bloggat om förut, har influenser från stränderna i Los Angeles där “fitness is a religion and the body is a […]

    Vinn: rosa reflexväst från Casall « Träningsglädje 2011-02-01 15:43:08 http://www.traningsgladje.se/2011/02/vinn-rosa-reflexvast-fran-casall/
    Svara
  • Kul att du tar upp tjejen i Casall-reklamen! De har varit coola och haft fashion-bilder förr, men denna gång kombineras det med en snygg tjej som faktiskt tränar!! Ingen smal modell som ”bara” ska vara snygg på bild. Nu syns det att det är en tjej som vet vad hon pysslar med, och hon har muskler och lite mer former än tidigare modeller. 🙂 Snyggt!

    Martina 2011-01-10 09:16:50
    Svara
  • Hon är ju för läcker dendär casall-tjejen! jag svimmade nästan när jag såg den första reklamen – den i svartvitt där hon springer i vita casallunderkläder. Hon ser så frisk och stark ut – man vill bara ut och träna direkt!

    Jenny 2011-01-08 10:20:54 http://jemppari.blogspot.com
    Svara
  • Ibland är det stressigt mellan jobb och träning, men man vill och behöver lite mat i magen. Har du något bra tips på vad man kan äta innan ett träningspass?

    Junitjej 2011-01-07 18:23:21 http://junitjejen.se
    Svara
  • Visst är det viktigt hur man klär sig när man tränar. Precis som annars. Hur man känner sig har en del med hur man trivs i kläderna man har på sig. Sportigt klädd – sportig känsla – bättre resultat i gymmet:)

    Nettan 2011-01-07 17:22:24 http://www.Tjock&[email protected]
    Svara
  • Ge mig, ge mig ge mig… jag vill ha!!!!!

    Svara
  • Ellen: märkligt det där. på mig passar inte lindex kläder – alls. ändå finns de i stora storlekar. men det funkar bara inte – trots att alla hyllar!

    Erika: det kanske är mer av statement pieces, sådant som man inte säljer mycket av men som liksom definierar kollektionen. typ?

    Sara 2011-01-07 16:33:22
    Svara
  • ”Jag tror inte det passar på mig” ahaha. Själv tänkte jag investera i en och ta mig på gymmet nästa vecka. Hihi. Undrar hur mkt de säljer av den där kostymen egentligen?

    Erika 2011-01-07 16:26:12 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Jag vill verkligen gilla Casalls modeträningskläder (och de är FABULOUS på bild!) men allt jag provat utom sportbehåarna (som jag älskar) sitter fel och har för lite stretch. Som de där underbara lila tightsen. Funkade inte aaalls.

    Ellen 2011-01-07 16:11:00 http://gylleneloparskor.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!