Balance Training

Balance Training kan komma att bli mitt nya gymhem i Stockholm framöver. Jag ska dit och testträna lite nästa vecka. Ju mer jag tänker på det – desto bättre känns det. Spana bara in schemat nedan till exempel!

Det är inte det billigaste gymkortet i stan men jag tror att det kommer att utnyttjas väl. På lunchraster och innan och efter jobbet – det ligger nämligen tvärs över gatan. Det som återstår att se är om den positiva magkänslan håller i sig ända vägen genom provträningen. Jag vet med mig att jag är gymkräsen…

Är det någon av er som läser som tränar på Balance? Vilka klasser kan ni rekommendera?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
  • Bra gym men tyvärr börjar dom städa med lösningsmedel redan kl åtta på kvällen så att träna sent som vissa gillar är bara att glömma om man inte vill bli störd av städare som verkar tycka det är viktigare att städa snabbt o få gå hem än att kunderna ska frånträda i fred och utan att förstöra sina lungor. Trist attityd och snålt med tanke på standarden i övrigt. Skärpning Balance!

    Mark 2013-10-03 21:20:35
    Svara
  • Jag tränar på Balance i Solna. City-gymmet är precis nyrenoverat och sägs vara jättefräscht med ny gruppträningssal. Passen är jättebra, men som sagt utan step- eller aerobicspass, vilket jag tycker är lite synd!
    Instruktörer och receptionister tycker jag i motsats till vad ngn annan sa ovan är riktigt trevliga, och som medlem och ny känner jag mig definitivt välkommen.
    STORT plus för fräscha omklädningsrum, det gör att man vill stanna kvar läääänge och duscha (och ev basta) 🙂 Hoppas du också trivs! PS. hade varit kul om du skulle träna på Solna också, så hade jag fått se dig live efter att ha läst din blogg så länge 😛

    Eve 2011-01-11 08:48:51
    Svara
  • Till Lisa: om du tränar när det inte pågår något spinningpass kan du be att få bli insläppt i spinningsalen ensam. Jag har sett vid flera tillfällen att det sitter folk ensamma därinne och spinnar. Då kan man välja sin egen musik också 🙂

    Karin 2011-01-09 18:11:30
    Svara
  • Jag har bara kört i Solna men jag vill verkligen verkligen rekommendera kettlebells och crossfit. Enormt bra allsidig träning som alla har nytta av. Och instruktörerna är så himla bra! De kör hårt och är skittuffa men ändå jättetrevliga. Jag har aldrig fått så bra coreträning som på Balance. För löpare kan jag rekommendera RunningClub så länge de kör inomhus. Eftersom man springer på löpband kan alla hålla sitt tempo. Det är oftast olika typer av intervaller och de kör Coopers test regelbundet så att man kan testa formen. På sommaren springer de ibland utomhus och då är det lite trist som van löpare att springa med de som knappt orkar jogga 5 km.

    Karin 2011-01-09 18:08:51
    Svara
  • Jag blir också stockholmare nu i januari och har bestämt mej för balance i sonla. Har varit där och provtränat 2 gånger och älskade allting med stället (förutom att dom inte har några riktiga spinningcyklar i gymmet, utan alla är inlåst i en spinningsal). Massor med ytor, fria vikter, maskiner för dom som vill ha det, löpband i mängder och just den där känslan av att det aldrig är trångt i kombination med lite exta lyx. Har hört att balance i city är ännu lite bättre, så jag tror att ditt val är klockrent:)

    Lisa 2011-01-09 12:00:46 http://kramasmera.blogg.se
    Svara
  • Tack för alla kommentarer! Håller med om att utbudet i Sthlm är enormt jämfört med andra delar av Sverige, både vad gäller klasser och instruktörer!

    Ska bli riktigt kul att testa Balance!!

    Sara 2011-01-08 23:22:59
    Svara
  • Gabriel och Kattis är mina favoriter bland instruktörerna, men jag har inte hunnit testa alla än! Kettlebells är bästa passet, skitkul och verkligen jobbigt. Har du en bra träningskompis (lagom jämn nivå och någon du litar på är vad jag skulle föredra) är BuddyBlast en hit!

    Anni 2011-01-08 19:17:30
    Svara
  • Men men men Sportlife dååå…?! 😉

    soffan 2011-01-08 13:06:29 http://soffans.shapemeup.se
    Svara
  • Vilken otrolig möjlighet man har när man bor i storstaden som du gör! Här hemma nöjer vi oss med det lokala gymmet och den förening som bedriver gruppträningsverksamheten. Om jag ändå får ha en åsikt så tycker jag mig inte se något step, aerobic eller annat pass i den stilen, möjligtvis strip chair. Det var det enda jag tänkte på när jag såg utbudet annars verkar det ju vara ett bra gym som har mycket pass att välja mellan. /Sandra

    Sandra 2011-01-08 11:44:35 http://traningsvaskan.blogg.se
    Svara
  • Hej!

    Jag har inte testat jätte många klasser men spinning och crossfit. Och där vet de vad TRÄNING är inte mesträning utan de kör på så de ryker, både som som tränar än och de som är där o tränar! Tok bra.

    Sara 2011-01-08 09:37:41
    Svara
  • Jag är ju lite partisk, men efter väldigt många år på Sats så måste jag säga att jag blev glad när jag kom in på Balance. Så mycket fräschare och finare! Enda nackdelen är väl att det inte finns lika många anläggningar, men å andra sidan brukar man ju ändå hitta sin favoritanläggning och inte spendera alltför mycket tid på de andra ändå…
    Jag tror att du kommer att trivas på Balance! 🙂

    Helena 2011-01-08 07:32:26 http://h-examino.blogspot.com
    Svara
  • Låter ju som en hel massa roliga grejer på det där stället!

    Erika 2011-01-07 23:24:30 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Svar: Tack snälla du för ditt svar om mat innan träning. En grov macka får det nog bli med leverpastej på. Vilken yoghurt är den bästa (ej drickyoghurt)?

    Junitjej 2011-01-07 23:20:21 http://junitjejen.se
    Svara
  • Ibland blir jag så fruktansvärt ledsen över att jag inte bor i Stockholm, jag älskar mitt gym men det är rätt litet så passutbudet är inte det bästa :/ Men det såg ut som om de hade en hel drös av pass att välja på så du kan ju köra både före jobbet och på lunchen om du vill det. Dessutom så har du ju massa nya pass att pröva på och det är ju alltid kul 🙂

    Paula 2011-01-07 22:13:06 http://livehealthier.blogg.se
    Svara
  • Kom och hälsa på mig =)

    Cizzi 2011-01-07 21:48:55 http://aktivera.blogspot.com/
    Svara
  • Jag har provtränat på balance och det var fina duschar, fräscht, bra pass och schema men jag känner mig verkligen uttittad och utanför när jag var där. Den personalen i receptionen var väldigt otrevlig och dryg, killen som tog emot mig tog inte i handen eller log och det kändes väldigt tråkigt faktiskt. Men hoppas att dom har bättrat sig o beter sig bättre när du är där =)

    Suzan 2011-01-07 21:39:49 http://www.ettdussinpannor.blogspot.com
    Svara
  • Jag har provtränat på balance och det var fina duschar, fräscht, bra pass och schema men jag känner mig verkligen uttittad och utanför när jag var där. Den personalen i receptionen var väldigt otrevlig och dryg, killen som tog emot mig tog inte i handen eller log och det kändes väldigt tråkigt faktiskt. Men hoppas att dom har bättrat sig o beter sig bättre när du är där =)

    Suzan 2011-01-07 21:39:48 http://www.ettdussinpannor.blogspot.com
    Svara
  • Balance i solna blir nog mitt nya hemgym, fast det i solna.. så jag ser fram emot dina gymrapporter:=)

    Anna 2011-01-07 21:37:29
    Svara
  • Det var ett bra tag sedan jag var på gruppträningspass där, men crossfit, kettlebell och poweryoga var de passen jag gick på (och ska nu igen börja gå på) och gillade! Running club lockar nu också!

    Miss Agda 2011-01-07 20:53:44 http://www.missagda.blogspot.com
    Svara
  • tack för infon förresten! 🙂

    Sara 2011-01-07 19:45:44
    Svara
  • Magnus: har för mig att jag läste något om bra priser på Hagabadet om man var medlem på Sturebadet men jag minns inte riktigt säkert… ska kollas upp!

    Sara 2011-01-07 19:45:24
    Svara
  • Tidigare kunde de som tränade på balance träna gratis på Hagabadet i Gbg. Det är ny ledning i Gbg så jag vet inte om det gäller längre.

    Magnus 2011-01-07 19:44:14 http://spinspirit.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!