Första dagen

Vi börjar bli sega i benen nu. Fikapauserna blir längre och idag låg vi i solstolar och halvslumrade riktigt länge. Jag har offpistskiorna med mig och det kalla underlaget imorse gjorde dem lite för snabba efter en natt med många glas Prosecco. Med en slalomskida får man svänga oftare – med mina tar jag upp hela backen när jag ligger på skär. Och fort som tusan går det! På eftermiddagen avslutade vi bland pucklar. Det är en mycket dålig idé när man är kissnödig.

Under dagen har jag sett många ovanliga saker. En man som joggade uppför skidbacken. Några andra personer som gick på stighudar uppför pisten (okej om man går off pist – men in pist?) och några löpare i kortbyxor här nere i byn. Jag ser det som goda tecken – ingenting är för konstigt 2011.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • åh va vi försökte med våra svävande lyktor i mölle hamn på juldagen men jag tror det måste ha blåst för mycket (det visade 6m/sek) för den lyfte bara två meter, damp ner i backen igen och hoppade vidare. Mot Mölle hamns förråd av gasoltuber! Så det hela slutade i vild panik varvat med galna skratt för hela situationen var så komisk (och sååååå mycket familjen persson!!) där vi sprang längs piren och försökte fånga lyktan.
    Det ser mycket finare ut på er bild! (look and learn Josefine, haha)

    fine 2011-01-02 16:28:52 http://fine.webblogg.se
    Svara
  • Jag brukade knata m hudar i pisten fast på sidan när jag bodde i Åre 🙂 upp t toppen o så ned på darriga ben via 1000metarn! 🙂 låter som en fantastisk semester! 🙂

    Ann-Sofie 2011-01-02 15:20:42 http://ansofisticated.blogspot.com
    Svara
  • Haha, det låter verkligen skönt! Hade också velat sticka iväg över nyår och speciellt sticka iväg och åka skidor så jag hade fått lära mig det någon gång men nu är skidsemestern nästa år bokad i alla fall så målet är att innan dess åka ner för backarna 😉

    Malin I Form 2011-01-01 19:36:41 http://maliniform.shapemeup.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!