Lucka 31: nästa år

Årets sista dag och den här kalenderns sista lucka. Den handlar om nästa år – såklart. Och som jag längtar! Eftersom 2010 inte går till världshistorien som ett särskilt kul år lägger jag allt krut på 2011 istället. Nytt jobb, nya utmaningar och nya möjligheter.

2011 inleds med några veckor egentid. Dagar då jag ska samla ihop mig själv – vara lite i Halmstad och åka lite mer skidor till exempel. Och träna såklart! Det är en enorm lyx att få ägna all sin tid åt sig själv och det ska jag sysselsätta mig med till i början av februari. När jag återvänder till Sverige om några dagar har jag bara dryga veckan kvar på mitt nuvarande jobb.

2010 ville jag ”back to basics”. 2011 vill jag bli atletisk. ”Stark inifrån och ut” var nog ord jag använde redan förra året men jag håller fast vid dem även i år. Tio tusenkronorsfrågan är hur man blir det?

Ju mer man tränar desto smartare måste man träna – det är lärdomen från 2010 som jag tar med mig in i framtiden. Man måste även vila smart, äta smart och sova smart.

Jag har inte gjort en detaljerad plan för 2011. De 5-6 första veckorna ska jag lägga lika mycket krut på yoga, löpning, styrketräning och träning med lägre intensitet. Det kommer bli en del skidåkning också. Jag ska hitta ett – eller fler – gym i Stockholm att träna på och framåt vårkanten efter Karibienresan kanske jag börjar träna med PT igen.

Så mycket mer om 2011 finns inte att säga. Men det finns mycket att göra. Jag tänker ägna mig åt sådant som är roligt och skita i sådant som är tråkigt eller okonstruktivt. Ett strålande nytt år önskar jag er alla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Oj, jag har kanske missat något, men vart till Karibien åker du? Älskar Karibien! 🙂

  Ha ett härligt 2011 – det ska jag ha 🙂

  Kicki M 2011-01-02 10:38:04
  Svara
 • Lycka till med nytt jobb, nya utmaningar och nya möjligheter! Vad är det för nytt jobb förresten?

  Prralin 2011-01-01 15:37:29 http://www.prralin.com
  Svara
 • Gott nytt 2011!
  Hoppas ditt år fylls av massor av skratt, ännu mer överraskningar och kanske några nya bekantskaper?

  Jag känner på mig att 2011 blir fantastiskt! En stor kram!
  /Suz
  (som skickar detta till flera men som inte menar det mindre för det…)

  Suzan 2011-01-01 01:51:52 http://www.ettdussinpannor.blogspot.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!