Lucka 30: det här året

Jag sammanfattar 2010 som ett skitår. Nästa år ska bli så mycket bättre.

Året började rätt okej. Fortsatte min träning med en ny PT men kom liksom inte in i flowet igen. Nåt fattades och jag hittade aldrig pusselbiten. Boston Marathon sket sig på grund av ett åskmoln men vi hade det fantastiskt i NYC när vi väl kom dit. Jag träffade på min favoritsko och det var kul. Typ bäst i år på träningsfronten.

För sedan började det på riktigt. Jag började få ont i hälsenan när jag körde bil. Och jag körde rätt mycket bil. Ontet från bilkörningen började ge sig till känna när jag hade vissa skor på mig. Och under hösten var det kört. Pågående stötvågsbehandling hindrade mig från att träna sådant där man springer eller hoppar under hur många veckor som helst. Jag vet fortfarande inte vad som gjorde det. Om det nu var bilkörningen så är det sjukt ironiskt.

När hälsenan började ge med sig så började nästa långkörare. Jag lyfte fel och det högg till i ryggen. Hade mardrömstankar om diskbråck men efter mycket om och men visade det sig vara slutkörda höftböjare. Träffade världens bästa kiropraktor och efter 3 behandlingar var kroppen som ny! Tränade yoga under tiden och blev kär i träningsformen. Men vi har ett mycket passionerat förhållande!

Utanför träningen så har jag haft problem med ögonskador. Jobbade lite för hårt på ett projekt i april och var alldeles röd i ena ögat ända fram till sommaren. Under hösten kom det tillbaka. Jag skaffade glasögon att ha på mig framför datorn men tog för säkerhets skull gräddfilen till Sophiahemmet och kollade upp att allt var som det skulle. För 900 spänn fick jag veta att mina ögon mådde finemang. Ögonrött kan komma och gå. Synd att man ser förjäklig ut under tiden.

Det där var ungefär mitt år. Fast det har funnits många ljusglimtar också såklart. Jag har rest runt till lite olika platser, jag har älskat det jag gjort, jag har utmanat mig själv och jag har sagt upp mig från jobbet. Jag inväntar 2011 med spänning!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Önskar dig ett helt fantastiskt 2011!! Kram

  Carina 2011-01-01 19:21:02 http://carinatranar.blogspot.com
  Svara
 • Hoppas att 2011 blir ett toppenår efter det sega 2010. Nyårskram!

  Sofie RW 2010-12-31 16:29:14 http://www.runnersworld.se/blogs/sofie/
  Svara
 • Håller med om att 2010 inte gå till historiens bästa år, men bättre lycka nästa år. Gott slut & gott nytt!

  Prralin 2010-12-31 13:52:14 http://www.prralin.com
  Svara
 • Dte bästa är att det här året må ha varit trist, men du har lärt dig mycket utav det. Det kanske du inte vet än dock.

  MVH/positivaklubben 😀
  P.S. min årskrönika var kanske tre gånger så lång, haha!

  ÄtaTränaKämpa 2010-12-31 02:21:37 http://atatranakampa.shapemeup.se
  Svara
 • Ser fram emot att få följa med dig under 2011 🙂
  Själv ska jag starta året med att verkligen fundera över vilka mål jag har med min träning och vad jag vill uppnå. Känner att det varit lite för löst formulerat under det här året och det är nog delvis därför jag tror att jag inte riktigt nått de resultat jag hade hoppats uppnå.

  Hoppas du får en riktigt bra nyårsafton och ett ännu bättre 2011!

  Millis 2010-12-30 23:56:00
  Svara
 • Mitt 2010 går nog heller inte till det bästa träningsåret direkt, däremot tyckte jag att du glömnde nämna en FANTASTISK prestation som du utförde under ett visst Rosa Dygn :). Det är värt att nämnas!

  emilforss.se 2010-12-30 22:34:24 http://emilforss.se
  Svara
 • Med andra ord kan inte 2011 blir sämre utan bättre på alla sätt och vis! Hoppas på att det blir ett grymt år för oss alla och att du får hålla dig frisk och skadefri.

  Karin 2010-12-30 22:17:56 http://karinnilsson.blogspot.com
  Svara
 • Jag tror du kommer få ett toppen 2011! Gott nytt år lite så här i förskott! 🙂

  Lisa 2010-12-30 21:41:45 http://silverscreen.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!