Lucka 27: min favoritplats

En stig i skogen om sommaren som doftar av solen. En mörk vinternatt när iskristallerna glänser som diamanter i kylan. Mitt hem en fredagskväll när man lämnat stressen utanför dörren. Soffan hos en kompis med skratt, kärlek och gemenskap. Gymmet en kväll när känslan är närvarande och motivationen hoppar ut ur kroppen. En båt på sjön. En egen stund på stranden. En perfekt dag i backen… Så många platser, så många känslor. Så mycket att uppskatta och längta till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag skriver under på allt detta – väldigt vackert 🙂

  Annika 2010-12-28 06:59:43 http://www.tremil.blogg.se
  Svara
 • Sanna: jag är i Åre igen i början av feb, typ mellan 5:e-10:e tror jag. är du där då?

  Sara 2010-12-27 22:59:51
  Svara
 • Min favoritplats är Åre, där känner jag mig alltid som hemma. Det är som att varje gång jag kommer dit så infinner det sig ett lugn i min kropp och all vardagsstress är som bortblåst!

  Fin design du fått förresten! och god fortsättning =) Kommer du upp till åre snart något? Vore väldigt kul att ta en fika eller så!

  sanna 2010-12-27 22:13:08 http://capturethismoment.shapemeup.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!