Det kittlas under fötterna

Det kittlas under mina fötter. Längtan. Inspirationen. Suget efter det där som får mig att må så bra. Den målmedvetna jakten på det jag vill vara. Det bästa jag kan bli. Och allt det där som kommer längs med vägen.

Fitnesscoachen har lagt upp sin plan och Dåligt samvete-Heidi har börjat på ny bana. Vad jag planerar inför det nya året dyker upp här inom kort. Just nu konkretiseras det i min fina vita bok med blanka blad som jag fick i julklapp förra året. Den räcker 1 år till. Här finns alla mina träningspass, träningsplaner, kommande mål, utmaningar och belöningar. En tyst coach som påminner mig om den väg jag valt.

Varje år bjuder på 2 naturliga nystarter. Den efter semestern och den efter nyåret. Alla sätt som får oss att förändra oss till det vi vill vara är bra – men det bästa vore om vi kunde hålla hela vägen. Det är det man har en vit bok till. Eller en blogg kanske.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Jag har också börjat fundera på träningsplan inför nästa år. Kanske en vit fin bok ska inhandlas för planeringen! Bra tips.

    Undrar just hur din plan ser ut?

    Carina 2010-12-26 19:18:00 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Jäklar vilken snygg fyrverkeribild. Det måste vara från de bästa i världen!

    Grabben 2010-12-26 14:40:12
    Svara
  • Test

    admin 2010-12-26 13:50:37
    Svara
  • Jag går också runt med den där känslan nu, av möjligheter och allt roligt som väntar! Framförallt efter jag fick en mycket utmanande klapp av tomten..
    Bra idé med den där boken, ett bra komplement till bloggen kanske, ska jag fundera på.
    Nåja, jag ville bara hoppa in och önska en god fortsättning och allt det där, var kul att ”lära känna dig” under det här året!

    Katten 2010-12-26 11:31:58 http://piggochduktig.wordpress.com/
    Svara
  • Elsker et nytt år med nye muligheter:-) Også var det så bra å lese at du har målene med deg resten av året i din hvite bok! De fleste som lager nyttårsløfter glemmer dem jo i februar…;)
    Ønsker meg også en hvit bok:p

    Løvinnen 2010-12-26 11:12:35 http://lovinnen.com
    Svara
  • Jag ser fram emot att läsa om dina mål! Kom ihåg att våga sikta mot stjärnorna.
    Kram

    Fitnesscoachen 2010-12-26 09:32:09 http://www.metrobloggen.se/fitnesscoachen
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!