App för skidbacken

När jag kom hem igår väntade ett blingblingskal från Trendodo på mig. Kanske inte riktigt min stil men detta är det smäckraste och mest slimfitskal jag testat hittills. Jag får passa på att fira in det nya året med det.

Sjukt tidigt på måndag morgon åker vi mot Italien (och givetvis ska vi mellanlanda i Frankfurt där allt flyg står still just nu) och ett gäng dagars skidåkning så därför blev jag intresserad av den här appen när jag hörde talas om den på Outside Magazines fan page. Med Mammut Safetyappen har man koll på backens lutning och lite lavinkoll. Även om man givetvis inte ska förlita sig på en iPhone för att hålla koll på snöläget. Laviner är livsfarliga – svårt att tro när snön ser oskyldig ut!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Anna: JA!

    Fine: åh, smart grej. måste ladda hem och testa!!!!!

    Sara 2010-12-22 15:18:52
    Svara
  • wow va smart! min nya app-kärlek heter Streaks, och är en motivationsapp. Man gör olika kalendrar som man sen sätter kryss för varje dag man klarat av kalenderns tema. Just nu har jag tre, på vilka jag harr nolltolerans på (man får alltså inte missa en enda dag)
    Kontroll – vill kunna få ett kryss i slutet av dagen för att jag har varit i kontroll av mitt matintag och inte tappat fattningen.
    Inga sötsaker- japp! mitt under julveckan! En utmaning som heter duga, och så faux pas det kan bli under julen. Men vad är en utmaning om den inte är lite jobbig? 🙂
    Träning- alldeles utomordentligt lätt här i Mölle, jag vill bara vara ute och gå gå gå hela tiden. Men si de där backträningarna som det är meningen att jag ska göra… där måste vi ha ett kryssmotivationsknep 😉

    Man kan förstås bygga vad som helst kalendrar, öva gitarr t.ex och man bygger in hur många dagar i veckan det är ok att inte utöva sin sak.

    Förlåt för världens monsterkommentar, men jag tänkte faktiskt på dig när jag såg appen, att det kanske skulle vara något du skulle tycka var roligt? 🙂

    fine 2010-12-22 14:15:18 http://fine.webblogg.se
    Svara
  • När jag läser sånt här inser jag att jag verkligen borde byta ut min mobil från 1800-talet :)!

    Anna 2010-12-22 13:46:53 http://www.annoula.se
    Svara
  • Sofia: ja visst var den fin, den dyker upp snart igen!! kram!!

    Sara 2010-12-22 13:31:41
    Svara
  • men var tog den nya designen vägen?den va ju kalas fin…
    KRAM

    Sofia 2010-12-22 11:31:43 http://dagsfortraning.shapemeup.se
    Svara
  • test

    Sara 2010-12-22 10:32:14
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!