Lucka 21: i min träningsväska

I min träningsväska finns inte så himla mycket. Mest bara träningskläder. Det nödvändigaste! Eventuellt en handduk om jag ska göra något bland folk efteråt. Istället för innehåll så är det träningsväska jag fokuserar på. Vilken är den optimala?

Jag vill ha en träningsväska som är snygg och sportig. Suktar lite efter Haglöfs Corker och har förstås fastnat för den vita. Den som jag bara hittar på en shoppingsajt från utlandet. Typiskt.

Det bästa är egentligen att ha många väskor. Lika många som skor ungefär. Men då skulle Grabben gå i taket! Det gör han i och för sig redan, även om jag inte alls har särskilt många väskor faktiskt. Allting är ju relativt.

Jag tycker att väskor slits rätt snabbt och skulle gärna vilja byta ut mina lite oftare. Min knallrosa Pumaväska har fått en bläckfläck på sig och min svarta från samma märke har trasiga sömmar. En snygg väska är som ett par skor – den både hjälper och stjäler hela outfiten.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • åh, ska leta upp den och klämma lite!

    Sara 2010-12-22 21:44:09
    Svara
  • Jag tänkte skriva samma sak som Erika, att hitta den i Sverige ska inte vara några problem, jag har sett den på Intersport och Stadium. Jag har också en svart som skolväska, och det fungerar utmärkt. För mig är det en fördel att den är lite oflexibel, annars har jag en tendens att packa väskan så full att den blir för tung och så småningom går sönder.

    Malin W 2010-12-22 20:46:26
    Svara
  • Jag har den svarta 🙂 Var på väg att köpa vit men samlade vuxenpoäng och tänkte att den kommer bli smutsig. Jag gillar den mycket och har den nästan jämt när träningsgrejerna ska med. Den är liksom ok som jobbväska också. Däremot rymmer den inte fantastiskt mycket och de hårda kanterna gör den (om än snyggt!) lite oflexibel. Funkar till beach men ska man ha med skor och sånt blir det lite tight. Ett mellis och en bok rymmer den dock inkl kläder, handduk och medelstor neccesär 🙂 Den vita finns i Sverige! Har sett den här å där.

    Erika 2010-12-22 16:59:51 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!