Lucka 20: mina träningsskor

De som känner mig brukar skratta åt mina skor. Att jag har så många. Träningsskor alltså. Ibland tycker jag också att jag har rätt många, men så plötsligt händer det – jag ska iväg på ett träningspass och har typ inga skor alls som funkar bra. Slutsatsen jag drar är att man aldrig kan få för många par träningsskor.

Jag hade kunnat lista alla mina skor här och visa bild på dem och så, men eftersom jag lever lite utspritt så är mina skor också lite utspridda. Bara av den anledningen är det bra att ha många träningsskor! I Stockholm finns mina walkingskor, 1 par löparskor, 1 par inneskor och 1 par spinningskor. I Halmstad finns resten.

I en basgarderob á la Träningsglädje så skulle föjande skor finnas med (och dessutom uppdateras en gång om året minst…):

  • 1 par tunna löparskor för inomhusbruk. Jag gillar Saucony A2 – på sulan på undersidan står ”kiss this”.
  • 1 par tunna löparskor för utomhusbruk. Jag älskar Nike Free. Funkar superbra på weekendresan då man ska gå och gå och gå. Gick flera mil i mina i New York utan att få det minsta ont i fötterna. Dessutom är de snygga och nätta.
  • 1 par terränglöparskor. Jag tokälskar mina Inov-8 Xtalon. Funkar skitbra på snö och is också!
  • 1 par kraftigare löparskor för all annan typ av löpning. Här har jag inte riktigt hittat den optimala skon. Efter problemet med hälsenan funkar New Balance 1064 rätt bra – mycket bättre än de gjorde innan.
  • 1 par spinningskor. Jag kan inte cykla utan riktiga skor numer. Skillnaden är enorm. Om du inte redan testat – gör det!
  • 1 par inomhusskor. Jag ser fram emot Nike Free för inomhusbruk. De kommer i början av nästa år i 3 olika modeller!
  • 1 par barfotaskor för allroundträning.
  • Några par snygga träningsskor som man kan ha på fötterna lite när som. Jag vill ha nätta dojjor på mina fötter eftersom sneakers ofta är kraftiga och stabbiga.
  • Bonusskor: fler inomhusskor i roliga färger. Kan man ha för många? Nä, jag tror inte det…

Min Grabb älskar också skor. Han har galet många. Han sparar till och med på sina gamla skor. Ofta är det lättviktsdojjorna han sparar och berättar minnen om. För inte så länge sedan köpte han en ny sko. Jag dör lite av avund varje gång jag ser den. På skon står Hailes VR på marathon…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Eller hur Nike free är det bästa för storstadssemestern. Postade precis ett foto på vår skopose från The Rocks (självklart med Nike free 🙂 )

    pilla 2010-12-20 22:30:13 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Jag är på jakt efter ett par nya, hyfsat nätta (och förstås gärna snygga) inomhusskor för allround träning, och då kanske skoproffset har något tips? Jag kunde inte utläsa något på just den punkten ovan… 😉

    Prralin 2010-12-20 21:48:01 http://www.prralin.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!