Lucka 19: detta ångrar jag

Bakom lucka 19 finns sådant jag ångrar. Fast det är lite tomt bakom den här luckan måste jag erkänna…

När jag tänker tillbaka på sådant jag ångrar finns här mest småsaker. Ett fel svar på en intervju dyker upp som det som liksom grämer mig mest. Intervjun gjorde jag i högstadiet, när jag gick i 8:an, så egentligen är det ingen big deal. Jag har gjort otaliga intervjuer sedan dess och fattat mig bättre.

Skälet till varför jag inte ångrar särskilt mycket är att jag fattar beslut med magen och hjärtat. Om jag gjort det med enbart förnuft och huvud skulle jag troligtvis ångra fler saker. När hjärnan vill bestämma trots att hjärtat tycker något annat så blir det sällan bra beslut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Jag ångrar ingenting i mitt liv. Saker man gjort som kanske i efterhand uppfattats som fel har ändå lärt mig andra ting och dessutom tycker jag det är onödigt att slösa energi på att titta i backspegeln i stället för att leva i nuet 🙂

    sanna 2010-12-20 01:52:26 http://capturethismoment.shapemeup.se/
    Svara
  • Mycket klokt inlägg, fast det egentligen handlade om något annat än det jag menar. Haha, snurrigt, men jag menar att just detta, att fatta beslut med magen och hjärtat är så otroligt viktigt!! 😀

    Fitnesscoachen 2010-12-19 22:10:23 http://www.metrobloggen.se/fitnesscoachen
    Svara
  • Visst är det underligt att vissa saker stannar kvar som små skav… Trots att de i nuvarande synvinkel är oviktiga. Jag tycker att det är spännande att peta lite på de där skorporna för det finns nog någon nyttig läxa där.

    anneliten 2010-12-19 21:48:55 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!