Lucka 18: om jag inte bloggade om träning…

Om jag inte bloggade om träning så vet jag inte riktigt vad jag skulle blogga om. Förmodligen något annat projekt som har med livet att göra. Jag vill att det ska finnas någon mening med den här bloggen. Att dagboksblogga är nog inte min grej. Det är så brett att det inte skulla falla någon i smaken. Allra minst mig själv. Så jag är rätt nöjd med min lilla nisch. Träningsglädje, eller kanske ännu större – livsglädje!

Fast, jag när ju en hemlig liten dröm om ett eget café som skulle vara någonting alldeles extra, och det projektet skulle såklart också ha en liten blogg full med recept och annat innehåll som tillförde värde. En blogg är en ypperlig kommunikationskanal om den drivs på rätt sätt och med ett tydligt syfte. Saltå Kvarns blogg är nog det mest välkända exemplet på lyckade företagsbloggar.

Vad skulle du helst blogga om (om du inte redan bloggar – eller om du skulle blogga om något annat)?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Jag skulle nog ha en mammablogg om jag inte fick blogga om träning. Skriva om de sorger jag varit med och det oerhörda lycka, glädje och svårigheter jag har som mamma idag. Men det är klart – helst bloggar jag om träning precis som jag gör! 🙂

    Anna 2010-12-20 08:45:45 http://www.trendotraning.se
    Svara
  • Jag vet inte riktigt om jag skulle blogga då. Det var träningen som förde mig in i bloggvärlden och det var bloggvärlden som inspirerade mig att börja blogga.

    Carina 2010-12-19 21:08:55 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Jag skulle lätt kunna ha en ”ingenting viktigt att säga” blogg! Men kanske inte så många läsare då 🙂
    Alla former av skrivande är så otroligt utvecklande och så otroligt kul! Men roligare med ett tema!

    Jag vet att du tidigare sagt att du inte vill gå in så pass privat på denna blogg, men det vore kul att veta vad du pysslar med, och hur det kom sig att du började blogga om din träning etc, etc! Eller så kanske du har ett gammalt inlägg du kan länka till..? Vore skoj läsning! Din blogg är ju så himla bra! Och roligt att få veta mer om personen bakom =)

    KATTA's Klassiker 2010-12-19 11:04:28 http://blogg.aftonbladet.se/klassikerbloggen
    Svara
  • Att öppna café är ju en jättebra idé! Du får utveckla tankarna om vilket slags café du funderar på. Blir det extra stora kanelbullar månne? Det kanske finns ett visdomsord på en liten lapp under kaffekoppen? Olika teman varje vecka? 🙂

    Mvh

    Pelle 2010-12-19 00:37:21
    Svara
  • Jag har redan matbloggat lite tidigare, och det är garanterat något liknande jag skulle göra om jag inte träningsbloggade. Mat, recept, bakning och sånt – det är ju nästan lika kul som träning! 🙂

    annastei 2010-12-19 00:25:06 http://egensvettluktarbast.wordpress.com
    Svara
  • Böcker! Jag är sugen på en bokblogg också (förutom träningsblogg). Eller en blogg om design och form, och om foto. Men det bloggar jag liksom redan om på jobbet. Det ÄR jobbet. Så böcker får det bli.

    Erika 2010-12-18 22:34:46 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!