Idag stannar jag inne!

Det är Vinterstudion på TV precis hela dagen och jag har bestämt mig för att inte sätta en endaste fot utanför ytterdörren. Ska ägna dagen helhjärtat åt mys. Vet inte riktigt vad det konkret innebär men tanken låter bra.

Har funderat ett slag på utmaningar. Hjärtat pumpar lite extra när en idé sätter sig på näthinnan men jag har slagit bort dem en efter en. Jag kommer att ha en längre ledighet inom kort och funderade ett slag på om jag skulle ta mig an en 50-milsutmaning men när jag ägnade några fler ögonblick till att tänka på vad det faktiskt innebar blev jag lite matt. Sedan skrev Heidi om att inte äta godis på ett år och genast fick jag utmaningssug i magen men… jag vill göra saker, inte förbjuda saker. Så utmaningsfrågan får mala runt några extra varv i kroppen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Ja, det är lite jobbigt för oss sportnördar nu. Egen träning, kolla på skidor, handboll, hockey och simning på samma gång! Tur att man kan multitaska

    pilla 2010-12-18 20:09:14 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • så himla rätt – ”jag vill göra saker, inte förbjuda saker”. God mysdag på dig. Frågan är om du kan hålla dg ifrån den mista lilla promenad när mörkret kommer smygande?! =)

    mary 2010-12-18 16:09:26
    Svara
  • Precis det där tänkte jag roa mig med imorgon – inte sätta en endaste fot utanför dörren alltså! Efter att ha varit ute och armbågats med galna julklappsshoppare och slirat runt med bilen genom stan idag så är jag extremt sugen på just det…

    Prralin 2010-12-18 15:31:40 http://www.prralin.com
    Svara
  • Samma melodi här i Östersund idag. Så himla kul med Järs och Ferry tycker jag 😀
    Men snart dags att hoppa in i duschen och göra sig rekorderlig för middag och drink hos en vän.

    sanna 2010-12-18 15:28:28 http://capturethismoment.shapemeup.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!