Lucka 14: dagens träningsoutfit

Dagens lucka har jag misslyckats med. Jag var så fokuserad på vad jag hade på fötterna att jag missade resten. Så fötterna får duga. Inte så illa faktiskt. Jag har hakat på barfotatrenden och testade att träna i Kameleonter!

Ni ska få se lite bättre bilder på kameleonterna nästa gång jag tränar – idag fick mobilkameran duga. Jag träffade en av grundarna till skorna för någon vecka sedan och ställde tusen frågor och några till.

Tanken med dessa skor är att de funkar för lite allt möjligt – gärna i och kring vatten. Paddling, segling, gymträning, surfingbrädan, strandsko, allmän sommarsko – ja, you name it. De är lätta och smidiga och lite snyggare än Five Fingers enligt många som sett dem. De finns i en uppsjö av färger och ja, det var svårt att välja ut färgen på mina testskor men jag kände mig gul och tycker de är riktigt snygga!

Idag körde jag functional moves i dem men jag längtar till Karibien i april då jag kan tänka mig att de funkar skitbra i att springa i längs med vattenbrynet.

Passformen för skon funkar allra bäst i rörelser som går framåt – när rörelserna går åt sidan, som vid skridskohopp till exempel, så hängde den inte med riktigt. Det är också vid rörelser i sidväg som jag märker att jag har en svaghet rent balansmässigt. Något jag vet med mig från skidåkningen och som jag måste träna upp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • De färgglada Kameleonterna finns att finna på www.lhofsweden.se

    Via produktsidan finner ni återförsäljare…

    Håkan 2010-12-17 08:03:55
    Svara
  • OHH! Vilka häftiga! Man blir alldeles glad av dem..! 🙂

    Lina 2010-12-15 21:17:02 http://www.linaleverlivet.nu
    Svara
  • Snyggasnyggasnygga! 🙂
    Kram från Östersund

    Jenny 2010-12-15 13:58:27 http://trusta.blogg.se
    Svara
  • Coola skor! Och den där barfotatrenden bara växer.. jag är lite skeptisk fortfarande, åtminstone till att det ska vara lösningen på all världens skadeproblem, men för att öva upp balans är de säkert bra.

    Ulrika 2010-12-15 09:23:50 http://traningseffekt.blogspot.com
    Svara
  • hmm. ja varför madrid…? Jo! nu kom ja på det. Vi tänkte egentligen åka till New York och tjejmilen, men det var för dyrt och så ville vi springa båda två, så därför blev det Madrid.
    Och vilken stad! Vi har varit i Barcelona förut men båda tyckte mycket mer om Madrid. Tobias fick se betydligt mer av stan än jag och kunde rapportera att den är väldigt kuperad! 😀

    Ja, han hade inte många saker som talade för honom mer än järnviljan. Något vi har talat mycket och ofta om är att han inte fick någon som helst allergisk reaktion på solen. Vanligtvis kan han bli dålig efter en dag i Frösakull, men under marathonet var det som att där inte fanns någon allergi!

    fine 2010-12-14 23:35:54 http://fine.webblogg.se
    Svara
  • ja d där e riktigt fräsiga och börjar komma in mer o mer i crossfitvärlden, såg flera som hade på SM – även om five fingers fortfarande är mest poppis…men om man som jag e kittlig mellan, under och över tårna..ja då kanske detta kan vara ngt….*skrattar*…

    Sofia 2010-12-14 23:20:38 http://dagsfortraning.shapemeup.se
    Svara
  • Shit vad bra! Ska till Marocco o surfa en vecka i januari och köra strandlöp så de blir ju perfa! Bra tips! Tack!

    Ann-Sofie 2010-12-14 22:54:52 http://ansofisticated.blogspot.com
    Svara
  • Påminner lite om mina aquasocks som jag har sprungit lite i. Fast dom finns bara i svart 🙂

    Carina 2010-12-14 22:45:24 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • ihhh, vilka söta solar du har på fötterna! 😀 Har du testat vibrams också?
    Jag skall testa att klättra med mina för första gången på lördag – spännande.

    Ja, min blogg är helt makalöst gammal, tänk att det gått 5 år. Och innan jag bloggade där bloggade jag på livejournal. Mycket gott har kommit från webbloggen, hittat HIT till exempel 😀

    fine 2010-12-14 22:09:56 http://fine.webblogg.se
    Svara
  • Tack för tipset, kan nog vara perfekt till paddlingen även om jag paddlar barfota så vill man ha skor på sig när man stiger i land.

    frida 2010-12-14 21:57:38 http://fridfullt.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!