Bästa löpbandet

Ikväll sprang jag intervaller på bästa löpbandet på gymmet. Det där som man springer liiite snabbare på jämfört med de andra banden. Ja, vissa löpband är mer lättsprungna!

10 enminutrare blev det och ett rätt skönt intervallpass på totalt 30 minuter. Jag kan konstatera att trots min ofrivilliga löparfrånvaro på nästan 6 månader så är löparkonditionen där. Lätt som en plätt kändes det. Så jag drog på lutningen till 10%. Då. blev. det. jobbigt!

Jag avslutade med bröst- och axelstyrka och benstretch. Är otroligt nöjd med att jag höll dem i 2 minuter var. Och så är jag otroligt nöjd över att vi tog omvägen förbi Hemköp, köpte en stor påse fransbröd och matade änderna vid Nissan. De var så hungriga att de sprang emot oss och nästan hoppade upp i famnen. När vi delat ut alla brödskivorna så rättvist vi kunde slängde vi påsen i närmsta sopkorg. När jag öppnade locket låg där fullt med tomma påsar från Skogaholms, Pågen och en massa andra brödfabrikanter. Antingen är änderna väldigt glupska eller så kräver de helt enkelt mycket mat. Halmstadbornas välvillighet är det däremot inget fel på!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Jag funderar också på att köra ett löpbandspass imorgon. Det blir i så fall det första inomhus på väldigt länge!! Tanken är att köra ett riktigt snabbdistanspass.. ser fram mot det :). Hoppas att jag går därifrån med samma känsla i kroppen som den du beskriver här ovan. Nöjdhet!!

    Carina 2010-12-06 22:48:17 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • I Danmark är det förbjudet att mata änder med bröd. Det anses innehålla för lite näring. Det kan vara en anledning till att de äter så mycket. Frågan är bara vad man annars kan mata dem med?

    Dessi 2010-12-06 11:29:40 http://dessismat.blogspot.com
    Svara
  • Jag kan intyga att änderna i Motala Ström i Norrköping är minst lika glupska och Norrköpingsborna (iaf min pojkvän och hans dotter) även de oerhört generösa! Jag som stockholmare håller mig ju givetvis mer på min kant, man vet ju att de förorenar dyrbar picknickmark på sommarn när de blir för bortskämda.. 😉

    Katten 2010-12-05 21:04:17 http://piggochduktig.wordpress.com/
    Svara
  • Jenny: haha jag kan tänka mig att vi är mååånga som matar dem.

    Anna: oj. vilken kommentar. tusen tusen tack!!!!

    Sara 2010-12-05 20:54:06
    Svara
  • Du är så himla positiv och härlig! Tack för att Du är Du och för att Du ger mig positiva kickar varje dag! Hela Du är verkligen sann träningsglädje! Tack!

    Anna 2010-12-05 20:50:06
    Svara
  • Interballer, så pass! 😉 Haha ja jäklar vilka glupska änder!

    Jenny 2010-12-05 20:08:05 http://millbergskan.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!