Gressoney

Nu har vi ändrat oss. Vi ska kanske inte alls åka till Champoluc. Vi ska nog åka till Gressoney-la-trinité. Om ni har några bra tips eller erfarenheter därifrån så kommentera gärna (eller maila till traningsgladje at gmail.com). Boendet är bokat men jag förstår det som om byn är liten och tyst – vad gör man? Var äter man?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • På Freeride finns några recensioner av Gressoney http://www.freeride.se/skidorter/gressoney/

    Jag var i Alagna i vintras, en om möjligt ännu mindre by i samma skidsystem. Skidåkningen och maten var fantastisk. Nästan inget folk i backarna och massvis med restauranger på berget med supergod och prisvärd mat.

    Emma 2010-12-03 09:01:12
    Svara
  • Cecilia: eftersom vi är sent ute så hade vi inte så mycket val – men jag är extremt nöjd med att ”chalet du lys” (låter inte superitalienskt…) hade rum kvar. har fått bra recensioner överlag.

    Fine: ÅH låter lovande!!!

    Sanna: haha bra med skidåkningen i alla fall. det får bli en klassisk boksemester kanske? åker med familjen så det kommer inte bli partyparty direkt. kvalitetstid snarare? och så kan vi sova ikapp lite?

    Sara 2010-12-02 16:34:47
    Svara
  • För skidåkningens skull: GRYMT VAL 😀 För nöje: inget förstaval direkt, mest WHOPs (wealthy healthy older people) som regerar i byn så det är inte så livat. Restaurangerna/barerna går att räkna på en hand, man kan lika väl äta i lägenheten man bor!

    sanna 2010-12-02 16:11:26 http://capturethismoment.shapemeup.se/
    Svara
  • jag frågade en kompis som var där (vet dock inte för hur många år sedan) och han kom ihåg Ristorante Walserschilds goda pizzor! 🙂

    fine 2010-12-02 14:43:15 http://fine.webblogg.se
    Svara
  • La min kommentar i fel inlägg. Blev jättenyfiken på Gressoney, ser fram emot att höra kommentarerna. Vart ska ni bo?

    Cecilia 2010-12-02 14:33:43
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!