Midnatt råder

…och jag har precis varit ute och powerwalkat en sväng. De sista kvällarna har jag varit trött men ändå inte kunnat sova. Jag har haft lite för mycket i tankarna som grott och stört. Att powerwalka eller springa rensar undan tankarna och det kändes skönt och fridfullt att komma in igen. Det var bara det att när jag kom hem öppnade jag den post som kom tidigare idag. Och så blev jag stressad över en försändelse som inte var korrekt och som jag måste ta itu med. Min livsexistens är inte hotad – men den väldigt onödiga we have been here before-felaktigheten triggade min frustration!

För min del blir jag inte negativt stressad när jag har mycket saker att göra. Fullt upp-stressen är en rätt skön ”jag känner att jag lever”-stress. Men det är den där frustrations-stressen som blir negativ. Det är en stress som liksom ligger och trycker och gnager och som känns som när man trycker hårt på gaspedalen fast man inte har någon växel i. Dessutom är det precis den där stressen som gör en tjock. Och med ens så trycker och gnager det lite mer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Oj vad jag känner igen mig! Känns som om detta året har varit fullt av denna stress. Suger energi och lämnar en utmattad och ofokuserad. Då gäller det att ha diciplin att ge sig själv egentid. För mig kan det också röra sig om promenad eller springa. Eller bara gå och lägga sig tidigt med en bra bok.

    Karin 2010-11-28 09:45:09 http://viktenavalltochinget.blogspot.com
    Svara
  • är i samma fulstress jag med. Lycka är att bara kunna andas djupt och släppa på den skenande gasen för en stund. Jag fick 5 minuter på en bänk i vänthallen i Alingsås idag, den lilla stunden räddade mig då.

    mary 2010-11-26 00:40:50
    Svara
  • (Lugn och ro för själen alltså..)

    ÄtaTränaKämpa 2010-11-26 00:05:09 http://atatranakampa.shapemeup.se
    Svara
  • Åh, jag känner igen DEN känslan. Ge dig själv lite lugn och ro också, promise?

    ÄtaTränaKämpa 2010-11-26 00:04:21 http://atatranakampa.shapemeup.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!