Zumba

Efter jobbet kilade jag ner till gymmet igen. När jag jobbar hemifrån får jag noll vardagsmotion så då måste jag träningsröra på mig desto mer.

Jag började med 15 minuter coreträning där jag fokuserade på att jobba att verkligen hitta känslan. Jag gjorde benpendlarövningar och tänkte verkligen på att hålla. svanken. i. golvet. hela. tiden! Och så gjorde jag crunches med minicrunch på toppen av varje crunch, prohabövningar för baksida lår och rumpa och planka på pilatesboll. Sedan ställde jag mig i Zumbakön.

Zumban var lite svalare än vanligt ikväll. Jag tycker inte att nuvarande koreografin är någon höjdare och jag stod långt bak i en smockfull sal och hade svårt att se fantastiska Rebecka som instruerade. Hon borde verkligen stå på scen och presentera på konvent!

50 minuter Zumba gick rätt så snabbt men lyckades inte lyfta mitt humör. Så jag tog en promenad i regnet efteråt och tänkte på livet och lite på what’s in it for me. Livet är inte till för att levas för någon annan än mig själv. Allt jag gör vill jag göra för att jag vill, inte för att jag måste – men saker och ting händer inte av sig själva. Man måste fixa det åt sig och man måste bestämma besluten själv. Att inte göra någonting alls är också ett val. Oftast ett dåligt sådant. Heja magkänslan!

Vita byxor från Nike. Lila kompressionsstrumpor från GoCoCo. Turkosa skor från Nike.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • alltid när jag läser att du jobbar hemifrån blir jag avundsjuk! önskar jag hade den möjligheten- fy fan vad skönt att kunna kontrollera sina dagar på det sättet! kunna komma ut i lite dagsljus bland annat!

    emliscious 2010-11-23 08:59:08 http://emliscious.blogspot.com/
    Svara
  • Vad synd att du inte fick glädjerusets nirvana på Zumban. För mig är det ett säkert kort en gråkulen dag i kropp och själ. Att sätta en fot före den andra på en solopromenad ger sinnet ro

    AKA 2010-11-23 06:35:56 http://akaontherun.blogg.se
    Svara
  • Just denna söndag kan jag inte iaf men hojta gärna till om du ser ngt mer på fb =)

    Suzan 2010-11-22 20:58:47 http://www.ettdussinpannor.blogspot.com
    Svara
  • har inte FB så missar alla träningsbloggträffar tyvärr..

    Suzan 2010-11-22 20:55:22 http://www.ettdussinpannor.blogspot.com
    Svara
  • Min zumbahype dog rätt snabbt faktiskt. Det enda jag kan känna är trist med gymet där jag tränar är att de har rätt få dansklasser och kanske inte riktigt med den typen av musik som jag gillar. Jag ska försöka leta mig in till Nybroplan och testa där någon gång när jag får tiden att räcka till. Det är ju så fantastiskt kul att dansa!

    Millis 2010-11-22 20:36:18
    Svara
  • Kloka ord. As always.

    Jenny 2010-11-22 20:32:57 http://millbergskan.wordpress.com
    Svara
  • Jag försöker vara lite insiktsfull iaf men ibland glömmer jag bort det. 🙂 Ja det verkar vara nån form av periodisering – vet inte vem som bestämmer dock? Det kanske är de egna ledarna själva?

    Sara 2010-11-22 20:25:40
    Svara
  • Att inte göra något alls är definitvt ett val. Liksom att tillåta andra att styra. Du är så klok!

    Visste inte att Zumban hade någon periodiserad koreografi. Min enda gång (gillade det inte nämnvärt) fick jag för mig att Carlos (ledaren) själv uppfunnit sina stegkombinationer.

    anneliten 2010-11-22 20:22:05 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!