Magic Monday

Jag har måndagsdepp men jag försöker bota det med rätt inställning – därav rubriken på detta inlägg. Är det inte det ena så är det det andra som ligger och gryr och stör tankeverksamheten. Är vi någonsin grubbelfria?

Trots min måndagsångest så har den här dagen börjat bra. Jag kom upp i morse och gick min planerade morgon-pw trots novembermörker och regn i luften. Dessutom gjorde jag många bra val under vägen och gick lite längre än jag först planerade. När jag kom hem blev det 15 minuters hip yoga. Tyckte inte jag fick till positionerna riktigt rätt och hade svårt att känna att höften öppnade sig – däremot kände jag att en av poserna minskade på blodgenomförseln riktigt ordentligt. Och det borde ju vara bra. Väl? Jag tycker att de flesta yogisar är lite för snåla med att dela med sig om vad, var och varför i sitt instruerande. Å andra sidan kanske just dessa saker inte ingår när man yogar. Det är bara jag som vill stilla mitt kontrollbehov…

På lunchen var jag och styrketränade lite. Biceps, triceps och axlar. Det blev en snabbis på 30 minuter och sådana korta men fokuserade pass känns bra. Jag hann med dynamiska bicepscurls med hantlar som övergick i axelpress med hantlar, axellyft åt sidan i cc (jag tycker den tar mycket mer än med hantlar), drag mot hakan + drag framtåt i cc, frenchpress + dips och så till sist bamsecurls + bröstpress i cc.

Nu laddar jag om för jobbjobbjobb och fler sätt att berika min måndag på. Kanske ska jag köpa julgran! Har hittat en helt okej gran som är vit. Visst, den är inte lika snygg som den där magnifikt vita granen för 2000 spänn jag spanade in till förra julen – men för 350 riksdaler så funkar den fint.

Tisha från Nike. Byxor från Casall. Klockan från Item matchar och det gör skorna också – men de syns inte.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Jag hade också grym måndagsångest igår, men efter ett pass i gymmet kändes det MYCKET bättre. Hur står de som INTE tränar ut? Eller tar de andra uppåttjack?

    Anna 2010-11-23 19:07:12 http://www.trendotraning.se
    Svara
  • Jag håller med dig om att det är viktigt i yogan att få instruktioner om vad man bör tänka på i de olika positionerna. Gör man fel får man ju inte alls ut den tänkte effekten av positionen!

    Carina 2010-11-22 21:32:11 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Som svar på den första frågan: Nej jag tror inte att vi någon gång är helt grubbelfria, alltid är det något man funderar på..

    Berikar din måndag lite med en Cherry on Top-award på min blogg, känn dig inte tvingad att uppmärksamma den men ge dig själv en klapp på axeln för att du sprider motivation och glädje 🙂

    Ulrika 2010-11-22 16:27:12 http://ullisanteckningar.blogspot.com
    Svara
  • Åh, en vit gran skulle jag faktiskt kunna tänka mig nu när jag tänker efter, shit va läckert!! Måste ut på jakt! 😀 Wohoo nu blev jag upprymd. Och ser att det ska snöa och bli kallare – yeeeeey!

    Fine: vi hade sådana på nyår och vi stod på marken. De försvann lååååångt bort och sen bara poff gick upp i rök typ. Men kanske landade efter den slocknat?

    Jenny 2010-11-22 16:12:50 http://millbergskan.wordpress.com
    Svara
  • Religion är väl en av de få saker man inte behöver tänka på. Inte som ”vad ska vi äta idag, vad ska grabben på i födelsedagspresent… ”är jag troende?” passar liksom inte riktigt in där, men när man ställs inför faktumet att jaha Josefine, idag ska du skriva om din tro – då är det så dags att tänka efter lite extra.
    Jag mår illa av religion i allmänhet.

    En väldigt intressant film är Religulous av Bill Maher (som är lite av en husgud här hemma) – fast kolla inte samtidigt som du yogar – då blir nog illamåendet för starkt! 😉

    Jag tänkte överraska min familj med att ge alla varsin en sån fin rislampa att släppa ut i julaftonsnatten i Mölle, måste man stå högt upp, typ Kullens fyr (haha) eller kan man stå på hustaket? 😉 Vad händer när de landar? (hej, jag är rislampsförståndshandikappad)

    fine 2010-11-22 15:48:52 http://fine.webblogg.se
    Svara
  • Sanna: nä det är clas ohlsson faktiskt – men jag kanske ska åka till rusta också… fanns det större än 120??

    Erika: du är välkommen t hstd!!

    Sara 2010-11-22 15:40:26 http://www.traningsgladje.se
    Svara
  • Du ser ut att vara ensam på gymmet på lunchen? Hur lyxigt är inte det! Jag är aldrig ensam när jag än går dit. Stockholmssyndrom? Måste jag flytta till Halmstad?

    Erika 2010-11-22 14:44:49 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Snygg och stark!
    Är det på Rusta du sett granen? Jag tycker nämligen dem hade helt okej snygga granar till billigt pris i år. Vi köpte en 120gran för 99 kronor, lagom. Vi ska inte fira julafton i lägenheten ändå, men en liten gran vill jag allt ha 🙂

    sanna 2010-11-22 14:22:46 http://capturethismoment.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!