Veckans to do

Jag läser ibland några av de unga, stora bloggarna. Mycket för att hålla mig á jour för jobbets räkning. Men det är ganska underhållande också. Rätt så ofta bloggar de om sin veckoplanering. Och rätt så ofta är det himla stressigt med möten och nagelbehandlingar. Så ser inte riktigt mina veckor ut. Just den här veckan ser däremot ut som följer:

Mån: Jobbjobbjobb. Avslutar med ett tredje besök hos kiropraktorn och sedan ska jag fika med träningsbloggare.

Tis: Jobbjobbjobb och veckans värdelösa dag. Fast just den här tisdagen så får jag träffa ett par snabba fötter igen! Och eftersom jag gått ut med att jag ska fylla tisdagarna med trevligheter och göra den till en meningsfull dag så kanske jag ska passa på att kickstarta den med halvhot yoga.

Ons: Jobbjobbjobb men jag tänker börja med frukost på favoritstället. Och jag tänker avsluta med avskedsmiddag för min fotograf-brorsa. Han ska säsonga i St Anton och det ser jag fram mot för det borde innebära en alpskidresa för mig i vår.

Tor: Jobbjobbjobb och jag åker hem till Halmstad! Oavsett hur mina höftmuskler mår så tänker jag besöka gymmet och köra överkroppsstyrka. Och stretcha lite extra.

Fre: Sista dagen av jobbjobbjobb. Tänker morgon- och lunchträna. Hur, vad och var vet jag inte riktigt. Men det ger sig. På kvällen vill jag dricka fredagsskumpa ur vintriga champagneglas med känsla av orienten.

Sedan är det på något sätt helg igen. Fantastiskt. Jag längtar redan nu. Till helgen och alla andra dagar och det som är här och nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Fy tusan vilket bra inlägg! Jag fick mig ett riktigt gott skratt!
    Själv håller jag mer eller mindre på att jobba ihjäl mig, så jag tror att min vecka mer liknar din än ”glamourfolkets”.

    Linda 2010-11-17 21:26:55 http://enafyrtifem.blogspot.com/
    Svara
  • hihihii…va rolig du är 🙂 Hoppas man nån gån snart kan få titulera sig träningsbloggare igen och får vara med på träffar, just nu är det mest elefant kommer lastad……. *skrattar*…kram

    Sofia 2010-11-15 19:08:04 http://traningskoll.shapemeup.se
    Svara
  • Shit vilken vecka den där bellan verkar ha. Man kan bli stressad för mindre.. Ska bli kul att ses ikväll!

    Ulrika 2010-11-15 17:00:02 http://traningseffekt.blogspot.com
    Svara
  • Hoppas du får en härlig vecka!

    Annelie 2010-11-15 16:49:43 http://kraftochenergi.wordpress.com
    Svara
  • Va skönt att du kan njuta här och nu också! När jag mediterar är det mitt s.k mål (i meditation finns egentligen inga mål för att eliminera press, men det är vad jag strävar efter)
    Mellanvarm yoga, vad är det? Fesljummet liksom? 😉

    Fine 2010-11-15 16:36:07 http://Fine.webblogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!